Menu
in

Vremea se schimbă în Marea Britanie. Se întorc ploile abundente și frigul

Marea Britanie se pregătește pentru o schimbare a vremii, care va readuse ploile abundente și temperaturi mai scăzute până la sfârșitul acestei luni.

De sâmbătă, 23 aprilie, în multe părți ale Regatului Unit vor cădea averse, cu ploi concentrate la granița dintre Scoția și Anglia, până lunea următoare.

Precipitațiile acumulate vor crește pe măsură ce se apropie sfârșitul săptămânii, ajungând la 4 cm în partea de sud a Scoției și în nord-estul Angliei.

În schimb, în est și sud-est, cantitatea de precipitații va fi de aproape 35 mm, scăzând la 20 mm pentru sud-vestul Angliei și 25 mm în zona Plymouth.

Midlands vor cunoaște averse mai slabe, iar regiunea central-estică a Angliei va scăpa în mare parte de ploaia abundentă.

Vremea ciudată continuă în Marea Britanie. După temperaturi de 20C, ne așteaptă zăpadă și frig

Potrivit meteorologilor citați de Daily Express, „fluxul de aer rece al Atlanticului” ar putea aduce „chiar și averse cu tunete” pe țărmurile Marii Britanii, deplasându-se spre interior pe măsură ce zilele trec.

Cu „temperaturile în scădere”, ploaia va veni „fără valuri de căldură”, iar Marea Britanie nu va mai avea zile calde și însorite „pentru restul lunii aprilie”.

Începutul săptămânii ar putea aduce temperaturi „puțin mai ridicate”, dar probabil că acestea vor „scădea în zilele următoare”, spre weekend.

Specialiștii sugerează că ploile pot veni în „benzi mai organizate”, începutul lunii mai anunțând „vreme instabilă” și „averse de ploaie” concentrate în sud.


…Vremea se schimbă în Marea Britanie. Se întorc ploile abundente și frigul…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version