in

Vremea ciudată continuă în Marea Britanie. După temperaturi de 20C, ne așteaptă zăpadă și frig

vremea în Marea Britanie

Vremea în Marea Britanie se va răci consistent și va deveni instabilă, cu precipitații care pot fi și sub formă de zăpadă, începând de azi, 28 martie.

Zăpadă ar putea cădea în anumite părți ale Regatului Unit în această săptămână, temperaturile urmând să scadă în zilele următoare cu până la 10C, spun meteorologii.

Biroul de Meteorologie a avertizat că vremea va deveni mai rece și mai instabilă, cu cerul mai înnorat, de luni, cu riscul de a se transform în vreme de vreme de iarnă la mijlocul săptămânii.

Temperaturile din timpul zilei vor fi la jumătate față de maximele atinse săptămâna trecută și vor scădea sub punctul de îngheț peste noapte, pe măsură ce un front rece va veni dinspre nord.

Vremea o ia complet RAZNA: La Londra se anunță temperaturi de 28 de grade CELSIUS în aprilie

Frontul rece vine după ce multe zone s-au bucurat de soare și de temperaturi de 20C, săptămâna trecută, arată The Independent.

Meteorologul Alex Burkill a declarat: „Miercuri va fi cel mai frig, în ceea ce privește vremea de iarnă, din cauză că un curent rece de aer va începe să coboare spre sud, aducând condiții imprevizibile de umezeală și vânt, chiar și zăpadă sau lapoviță.”

„Va fi mult mai rece decât ceea ce tocmai am văzut, temperaturile din timpul zilei scăzând la jumătate, iar unele zone vor avea chiar 8C (46,4F), ceea ce va semnifica cea mai mare schimbare a condițiilor”, a continuat acesta.

Vremea în Marea Britanie va îngheța în aprilie

„Peste noapte, spre joi și vineri, multe zone vor cunoaște temperaturi sub limita de îngheț, spre – 4C (24,8F) și – 5C (23F).

„Se pare că majoritatea locurilor vor fi afectate, părți din nordul Angliei, nordul Țării Galilor și centrul Angliei este de așteptat să fie cele mai grav afectate”, a mai spus meteorologul.

„Această vreme de iarnă ar putea chiar să ajungă în zonele de sud ale Angliei și Țării Galilor, ceea ce nu este neobișnuit, este normal să fie mai rece în aprilie, dar este departe de zilele însorite și calde de săptămâna trecută”, a încheiat acesta.


…Vremea ciudată continuă în Marea Britanie. După temperaturi de 20C, ne așteaptă zăpadă și frig…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie: Următoarea variantă de COVID ar putea fi cea mai periculoasă de până acum

Marea Britanie: Următoarea variantă de COVID ar putea fi cea mai periculoasă de până acum

Deputat ucrainean: „Occidentul este pregătit să împartă Ucraina. O parte va trece la România”

Deputat ucrainean: „Occidentul este pregătit să împartă Ucraina. O parte va trece la România”