Menu
in

Westminster: Patru bordeluri în care lucrau și românce, desființate de poliție. Au fost confiscate bunuri de UN MILION de lire sterline

Bunuri de un milion de lire sterline constând în ceasuri, mașini și tablouri au fost confiscate de poliție în urma perchezițiilor din patru bordeluri din centrul Londrei și ale unor locuințe din Londra și Gloucestershire.

De asemenea, Poliția Metropolitană a făcut mai multe arestări.

Patru femei și doi bărbați sunt acuzați că au conspirat pentru a lua în sclavie, a comercializa și a exploata sexual victimele din cele patru bordeluri din Westminster.

Arestările au fost făcute ca parte a unei acțiunii Poliției Metropolitane împotriva unui grup de criminalitate organizată, din 22 aprilie, ca parte a Operațiunii Huai, scrie My London.

Armata Salvării a declarat că cele mai multe victimele ale grupului provin din China, însă printre ele există și persoane din România și Marea Britanie.

Bordeluri ilegale din Anglia, pline de românce. Proxeneții ajung și la un milion de lire sterline pe an profit

Inspectorul detectiv Grant Anderson, din echipa de investigare a sclaviei moderne, a declarat: „Sunt încântat că lunile de muncă grea petrecute pentru această investigație au dus la arestarea a șase persoane”.

Datorită naturii acuzațiilor, victimelor li se va oferi anonimat pe tot parcursul vieții și nu pot fi identificate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version