Menu
in

Yorkshire: 12 ani de închisoare pentru un violator român. A violat o femeie în ușa casei acesteia, după ce în urmă cu un an agresase o altă persoană

Un violator român al cărui nume se găsea deja în registrul infractorilor sexuali din Marea Britanie a primit 12 ani de închisoare după ce a violat o femeie în Yorkshire.

Alexandru Daniel Călin, de 29 de ani, a primit o pedeapsă extinsă din cauza faptului că a recidivat.

Potrivit Curții Coroanei, Călin a atacat prima victimă la mai puțin de o lună de la sosirea în Scarborough. A evitat apoi verificările poliției, nedeclarându-și adresa, și a violat o a doua femeie.

Călin a împiedicat intenționat poliția să știe unde se afla la momentul violului, neînregistrându-și adresa.

„Nicio pedeapsă cu închisoarea nu poate anula suferința pe care victima a îndurat-o, dar vreau să o laud pentru că a avut curaj și forță pentru a depune mărturie și sper că dreptatea îi va aduce un anumit confort, iar acum poate începe să își reclădească viața”, a declarat polițistul care s-a ocupat de caz.

Stoke-on-Trent. Proaspăt căsătorit în România, revine în UK și violează o femeie. Român condamnat la 7 ani

Violatorul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere și a fost prins în două zile.

El a pledat vinovat pentru viol și nerespectarea regulilor de înregistrare a infractorilor sexuali.

El a fost condamnat la nouă ani, la care s-a adăugat o sentință de trei ani și a fost supus unui ordin de prevenire a vătămărilor sexuale, interzicându-i-se să contacteze victima pe viață.

El a fost, de asemenea, înscris în registrul infractorilor sexuali pe viață.

La sfârșitul sentinței, Călin va fi extrădat în România cu interdicția de a mai intra în Marea Britanie.

Potrivit procurorului, pe 27 octombrie 2019, victima căuta un taxi pentru a ajunge acasă, fiind în stare de ebrietate. Călin a mers la ea și a încercat să o sărute, în ciuda faptului că aceasta a insistat să o lase în pace.

Apoi a însoțit-o acasă și a violat-o în fața ușii. Violatorul a spus că nu băuse și nu știe de ce a făcut această faptă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version