Menu
in

Tânără avocată de 35 de ani, atacată și ucisă pe stradă la Londra. „Un suflet atât de dulce care merita mult mai mult de la viață”

Știri Marea BritanieAtacată pe stradă la Londra – O tânără avocată din Londra, de 35 de ani, a fost atacată și ucisă de un necunoscut în timp ce se întorcea acasă noaptea. Poliția a arestat un bărbat de 29 de ani, suspectat de crimă, după moartea tragică a femeii în Gants Hill.

Atacată pe stradă la Londra

Zara Aleena absolvise dreptul la Universitatea Westminster. Lucra ca ofițer administrativ la Royal Courts of Justice în Londra.

A fost ucisă în acest weekend în estul Londrei. A fost transportată de urgență la spital cu mai multe răni la cap după un atac în apropierea casei ei din Gants Hill, în jurul orei 2:45, duminică (26 iunie). Ea a murit ulterior la spital.

Rudele și prietenii au depus flori și mesaje în memoria Zarei. “Frumoasă Zara. Un suflet atât de dulce care merita mult mai mult de la viață”, a scris o persoană. „O să-mi fie dor de tot la tine”, a adăugat altcineva. O persoană a scris: „Ai meritat mult mai mult și îmi pare rău că nu te-am putut proteja”.

O vecină care a locuit lângă Zara timp de aproape 20 de ani a declarat pentru The Telegraph că Zara era „o fată drăguță – era ceva special la ea”. Ea a adăugat: „A terminat de studiat dreptul, a început să lucreze recent. Este pur și simplu ridicol [că s-a întâmplat acest lucru], dar aceasta este, din păcate, realitatea. Trăim într-o lume care nu este atât de echilibrată”.

O altă vecină a spus că a văzut-o pe Zara pe stradă. „Acum doar două zile am văzut-o ieșind din mașina ei albastră, zâmbea și ne-am salutat”, a adăugat ea. „Era foarte prietenoasă… era o persoană tăcută, dar avea grijă de mama și bunica ei.”

Ea a continuat: „Dacă vreun vecin avea nevoie de ceva de la ea, o făcea pentru ei. Era o persoană cu adevărat drăguță.” O altă vecină, în vârstă de 60 de ani, a spus că a fost „devastată” când a auzit vestea luni și a descris-o pe Zara ca fiind „foarte prietenoasă”.

Mamă, 37 de ani, băiat de 5 ani și femeie de 89 de ani, înjunghiați mortal în 8 ore de violențe îngrozitoare în Londra

„Este o perioadă înspăimântătoare să fii femeie la Londra.”

Casiera Alyson Smythe, în vârstă de 22 de ani, a declarat pentru MyLondon.news: „Este o perioadă înspăimântătoare să fii femeie la Londra. Nu știu dacă a fost întotdeauna atât de rău sau dacă sunt mai conștientă de asta acum că sunt mai în vârstă, dar mă simt de parcă devine mai rău.”

Lucrătoarea de la cafenea Alanna a spus: „Nu știu de ce poliția spune că femeile nu ar trebui să fie alarmate atunci când cineva a fost ucis pe o stradă minunată, la doar câțiva metri de drum. Cum altfel ar trebui să ne simțim?”

Adolescent român, ucis în Londra. Mama sa este terminată: „L-am adus aici la șapte ani, acum îl trimit acasă în sicriu”

Zara a fost atacată de un necunoscut

Zara a fost atacată din spate de un străin într-un „atac oportunist”, potrivit detectivilor. Zara este a 16-a femeie ucisă la Londra în 2022 până acum.

Pe măsură ce 2022 se apropie de jumătate, cifra sugerează – conform tendințelor actuale – numărul de femei ucise la Londra va depăși totalul de anul trecut.

Poliția a arestat un bărbat de 29 de ani, suspectat de crimă, la o adresă din Ilford, luni (27 iunie). El rămâne în custodia poliției.

Poliția încă cere tuturor celor care se aflau în zona Cranbrook Road din Ilford, între orele 2:00 și 3:00, duminică dimineața, să ia legătura, inclusiv pe oricine care a condus prin zonă și ar putea avea filmări cu camera de bord. De asemenea, vor să afle informații de la oricine care a văzut ceva suspect în zona mai largă a Ilford peste noapte.

Dacă ați văzut ceva sau aveți informații sau filmări, ar trebui să sunați la sala de incidente majore a MET la 0208 345 3775.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 5]
Exit mobile version