Menu
in

Bani acasă: GRATIS pentru ORICE SUMĂ transferată și CURS VALUTAR FAVORABIL



Te-ai săturat să plătești comisioane grase pentru a trimite bani acasă? Amintește-ți cât ai plătit ultima dată. Crezi că există un serviciu de transfer de bani care îți oferă primul transfer gratuit și folosește un curs valutar foarte favorabil?

Încearcă înainte să răspunzi. TransferGo oferă românilor din străinătate care transferă bani frecvent familiilor lor din România să folosească noul serviciu GRATUIT pentur primul trasnfer, apoi cu o taxă fixă de 99p și un curs valutar foarte favorabil la fiecare tranzacție, apropiat de cel de la BNR. Este foarte simplu, sigur şi mai rapid față de orice transfer bancar internațional, care este scump şi foarte lent.

Cu TransferGo banii sunt transmişi în următoarea zi lucrătoare și fără comisioane suplimentare. Este garantată atât livrarea banilor în 24 de ore în zilele lucrătoare, cât și suma pe care o primește destinatarul indiferent de fluctuațiile de curs de schimb.

Înregistrarea pe TransferGO.ro este gratuită și durează doar câteva secunde. Te înregistrezi, completezi datele pentru profil și te conectezi cu contul nou creat. Apoi tot ce trebuie să faci este să furnizezi detaliile destinatarului și să faci transferul de bani din contul tău bancar local în contul bancar TransferGo din aceeași țară.

Ideea a fost a lui Daumantas Dvilinskas, CEO şi co-fondator al companiei TransferGo, care în urmă cu ceva timp a creat o companie de import-export în Marea Britanie împreună cu un partener. Aveau nevoie să transfere bani prin intermediul băncilor în diverse locaţii din Europa. De multe ori băncile nu au fost serioase, transferul de bani era lent, complicat şi costisitor, iar serviciul cu clienţii aproape inexistent. O tranzactie bancară îi costa 5%-7% din suma totală transferată, iar livrarea banilor dura chiar și o săptămână.

TransferGo s-a născut pentru ca persoanele care trimit bani în alte țări să aibă parte de costuri reduse, atenție maximă din partea departamentului de relații cu clienții și livrarea banilor a doua zi lucrătoare. TransferGo oferă acum servicii de transfer de bani in 33 de țări din Europa şi America.

Datele clienților sunt protejate de către autoritățile britanice și serviciile pe care le oferă TransferGo sunt reglementate de de Financial Conduct Authority (FCA) sub Payment Service Regulations 2009 pentru furnizarea de servicii de plată.

TransferGo și-a propus să devină serviciu de transfer de bani preferat de românii care trimit bani celor dragi de acasă.

PRIMUL TRANSFER ESTE GRATUIT PE ACEST LINK: http://www.transfergo.ro şi încearcă și tu acum!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version