Menu
in

Anglia, cel mai mare număr de morți peste nivelul așteptat din Europa. Birmingham, cea mai mare mortalitate din Marea Britanie

Anglia a avut cel mai mare nivel de morți în plus față de nivelul așteptat, în timpul pandemiei de coronavirus.

O hartă interactivă arată, de asemenea, că Birmingham a fost cel mai afectat oraș din Marea Britanie, cu cea mai mare mortalitate din cauza COVID-19.

Până la sfârșitul lunii mai, Anglia a înregistrat cele mai mare număr de morți în plus, din toate cauzele, peste nivelul așteptat – din 21 de țări europene, arată Oficiul Național de Statistică, citat de Daily Mail.

Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord s-au numărat printre cele nouă națiuni care au înregistrat decese peste valorile așteptate.

De asemenea, Anglia a avut cea mai lungă perioadă continuă de rata ridicată a mortalității – ceea ce înseamnă că a avut cel mai înalt nivel de morți peste nivelul așteptat.

Cifra reală a morților de COVID-19 în Marea Britanie, cu cel puțin 10.000 mai mare decât cea oficială

Spania și Italia au suferit cele mai mari vârfuri în ceea ce privește morții în plus, ceea ce sugerează că s-au confruntat cu cele mai grele săptămâni din toate națiunile de pe continent.

Bergamo, unul dintre primele locuri din Europa care a intrat în blocaj, a avut cel mai înalt vârf în ceea ce privește rata mortalității. S-au înregistrat cu 847,7 la sută mai multe morți decât în ​​mod obișnuit, în săptămâna care s-a încheiat pe 20 martie.

Cel mai mare vârf din Marea Britanie al deceselor în plus a fost înregistrat în Brent, cu un procent de 357,5%, la apogeul crizei, în săptămâna care s-a încheiat pe 17 aprilie.

Birmingham a fost orașul britanic cu cea mai mare pondere de morți în plus, 249,7%, urmat de Londra (226,7%) și Manchester (198,4%).

Familiile victimelor din Bergamo cer ajutor organismelor europene: «Supravegheaţi anchetele privind epidemia din Italia»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version