Menu
in

Bărbat aflat în carantină la hotel, în Londra: „SUNT ȚINUT ÎMPOTRIVA VOINȚEI MELE!”

Un bărbat aflat în carantină la hotel, în Londra, susține că este „ținut acolo împotriva voinței sale”.

Anthony Pium, care a venit în Marea Britanie din Brazilia, spune că izolarea la hotel este „cea mai rea experiență din viața mea”, iar personalul a devenit „brutal” când a încercat să iasă pentru a lua aer proaspăt.

Pium stă la Heathrow Radisson Blu Edwardian, unul dintre hotelurile din schema de carantină hotelieră obligatorie a guvernului.

Începând cu 15 februarie, călătorii din 33 de țări din „lista roșie” – inclusiv Portugalia, Emiratele Arabe Unite și cea mai mare parte a Americii de Sud – trebuie să intre în carantină timp de 11 nopți, într-un hotel desemnat într-unul dintre cele cinci aeroporturi engleze, la un cost de 1.750 de lire sterline de persoană.

Amendat cu 500 de lire sterline la sosirea în Marea Britanie. Susține că habar nu avea de noile reguli cu privire la carantină

Scopul schemei este de a opri răspândirea variantelor Covid în Marea Britanie, a anunțat guvernul.

Călătorii trebuie să autodeclare că au fost în aceste țări cu risc ridicat sau riscă o amendă de 10.000 de lire sterline, la graniță.

Pium, care se afla la Sao Paulo pentru serviciu, a fost fotografiat ținând un laptop în dreptul ferestrei hotelului pe care apăreau mesajele: „Le-am spus că nu pot respira” și „vă rog să trimiteți asistență juridică”.

El a declarat pentru agenția Press Association, citată de The Independent, că bagajele i s-au pierdut la aeroport, neavând cele necesare traiului și nici haine.

„Sunt foarte supărat, sunt foarte frustrat și simt că acest lucru îmi schimbă punctul de vedere cu privire la modul în care poliția și guvernul ajută oamenii în această criză”, a spus el.

„Știu deja că coronavirusul afectează mental oamenii și am fost departe de familie două luni. Acum, la întoarcerea în propria țară mă simt mai rău decât atunci când eram în Brazilia. M-au încuiat în cameră și, sincer să fiu, este cea mai rea experiență din viața mea.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version