Menu
in

BREAKING NEWS! Boris Johnson recunoaște că a participat la petrecerea din lockdown: „Trebuie să-mi asum responsabilitatea”

Premierul britanic Boris Johnson se confruntă astăzi, 12 ianuarie, cu cel mai dur moment al mandatului său de premier, fiind interogat în Parlament cu privire la petrecerea de la Guvern din timpul primului lockdown.

Liderul laburist, Keir Starmer, l-a luat la întrebări în Parlament pe prim-ministru cu privire la rapoartele care arată că acesta a participat la o petrecere ilegală, în grădina reședinței sale din Downing Street nr. 10 în timpul primului lockdown.

Scandalul a determinat ca un număr tot mai mare de conservatori să vorbească despre furia lor față de Johnson, inclusiv deputatul Tobias Ellwood, care a spus că premierul ar trebui „să dea dovadă de oarecare resentimente”, scrie The Independent.

Mulți alții i-au cerut demisia, dacă se dovedește că a fost la eveniment și și-a încălcat propriile reguli COVID-19.

Iată comentariile complete ale lui Boris Johnson:

„Vreau să-mi cer scuze… știu că milioane de oameni au făcut sacrificii extraordinare… știu ce furie simt față de mine și față de guvernul pe care îl conduc.”

Boris Johnson, acuzat că a invitat 100 de oameni la o petrecere în plină pandemie. Poliția anchetează

„Deși nu pot anticipa concluziile anchetei curente, am învățat suficient că au fost lucruri pe care nu le-am înțeles corect. Trebuie să-mi asum responsabilitatea.”

„Am intrat în acea grădină imediat după ora 6, pe 20 mai 2020… credeam că era un… eveniment de lucru… ar fi trebuit să-i trimit pe toți înăuntru.”

Guvernul continuă să susțină tăcerea cu privire la această problemă. Totuși, Angela Rayner, de la Partidul Laburist, a spus că publicul are dreptate să fie supărat de presupusa adunare, spunând că este „de neiertat” dacă petrecea într-un moment în care mulți oameni nu își puteau lua rămas bun de la cei dragi.


…BREAKING NEWS! Boris Johnson recunoaște că a participat la petrecerea din lockdown: „Trebuie să-mi asum responsabilitatea”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version