in

Marea Britanie se va confrunta cu ploi abundente și vânturi puternice în această săptămână

Britanicii sunt pregătiți pentru o săptămână de furtuni sălbatice, ploile abundente urmând să lovească Marea Britanie. Se așteaptă ca ploile torențiale și vânturile puternice să lovească țara în câteva zile.
Met Office prognozează ploi abundente în toate zonele din Marea Britanie începând de marți.

Aceasta va include ploi puternice și furtunoase și va fi însoțită de vijelii joi, anunță thesun.co.uk.

Britanicii sunt pregătiți pentru o săptămână de furtuni puternice

Temperaturile sunt prognozate să scadă mai aproape de frigul așteptat de obicei în noiembrie, după o perioadă neobișnuit de blândă în ultimele săptămâni.

În ceea ce privește ziua de astăzi, o alertă de inundații rămâne în vigoare pentru zona din jurul râului Derwent din Derbyshire, cu perspectiva unor ploi mai puternice.

Cu toate acestea, restul țării va avea parte în mare parte de câteva reprize însorite, pe măsură ce ceața de dimineață se risipește. Totuși, în Irlanda de Nord sunt așteptate ploi mai târziu. Se așteaptă ca norii joși și ceața să se îngroașe spre seară, în timp ce o aversă de ploaie va trece prin vest.

Luni este probabil să fie acoperit de nori și ploaie în majoritatea zonelor. Vremea va lua o întorsătură bruscă marți, când se anunță furtuni. Se așteaptă apoi ploi în continuare pe parcursul zilei de miercuri în unele zone și joi în cea mai mare parte a țării.

Vineri ar putea fi ceva mai însorită, dar pentru săptămâna viitoare vremea rămâne “instabilă”. Se vor înregistra averse de ploaie și vânturi puternice întrerupte de perioade mai uscate, în timp ce temperaturile se vor menține în jurul valorii medii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Londra: care sunt cartierele în care riscați cel mai mult să fiți înjunghiat

regele charles III

Regele Charles al III-lea se arată generos: oferă un bonus de 600 de lire angajaților săi cu salarii mici