Menu
in

Britanicii vor trebui să plătească pentru Brexit. Nota de plata va fi CONSISTENTĂ

Nota de plata pentru ieșirea din Uniunea Europeană pe care Marea Britanie va trebui să o plătească după Brexit va fi foarte mare, a anunțat președintele CE, Jean-Claude Juncker.

„Regatul Unit va avea nevoie mai mulţi ani pentru a negocia un acord comercial cu Uniunea Europeană, după părăsirea Blocului comunitar şi va avea de plătit Bruxellesului o nota de plata consistentă”, a declarat Junker, potrivit Reuters.



„Pentru a cădea de acord asupra viitoarei arhitecturi a relaţiilor între Marea Britanie şi Uniunea Europeană vom avea nevoie de mai mulţi ani”, a mai declarat acesta, cu ocazia unui discurs susţinut în Parlamentul belgian.

„Britanicii ar trebui să ştie asta, deja ştiu, că nu va fi la un preţ redus sau gratis. Britanicii trebui să-şi respecte angajamentele la a căror proiectare au participat. Aşa că nota de plată va fi foarte consistentă”, a subliniat preşedintele CE.

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, despre românii din UK: Merg să muncească cinstit, nu sunt infractori

Președintele Comisiei Europene o contrazice pe Theresa May: „Acordul Brexit nu va dura doar doi ani”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version