Menu
in

Casă fără canalizare construită lângă Cluj, preț dublu față de o locuință din Anglia

O casă ridicată lângă Huedin, oraș situat la 50 de kilometri de Cluj-Napoca, este scoasă la vânzare cu un preț dublu față de cât costă un apartament în Liverpool, în Anglia.

Potrivit Adevărul, casa nu are canalizare și este conectată la o fosă septică, însă se vinde mobilată, are trei dormitoare, două băi, living și bucătărie. Imobilul are 120 de metri pătrați și costă 135.000 de euro.

Imobilul este într-o zonă aproape pustie și se află la cinci minute de Huedin, orășel situat la 50 de kilometri de Cluj, notează Știri de Cluj.

Pe de altă parte, un apartament în Liverpool, Anglia, costă în jur de 60.000 de lire sterline, adică 73.410 euro. Locuința are trei camere și ar putea genera o chirie lunară de 600 de lire.

Prețurile locuințelor din Marea Britanie, la cel mai înalt nivel din toate timpurile

În ultimii 10-15 ani, prețurile imobiliarelor din Cluj au crescut practic de la o zi la alta, iar acum se poate vorbi de o veritabilă explozie.   Adevărul a mai scris că preturile proprietăților imobiliare par să o fi luat razna la Cluj, cel mai scump oraş românesc. În multe cazuri, case situate la marginea orașului au preturi comparabile sau chiar mai mari cu cele ale superbelor castele de pe valea Loarei sau din alte zone ale Franței.

Totodată, o casă veche aflată în stare avansată de degradare, care stă în unele părți să se dărâme, se vinde la Cluj cu nu mai puțin de 700.000 de euro. Imobilul a fost construit în anii `50, iar proprietarii recunosc că trebuie practic reclădită de la zero.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
Exit mobile version