Menu
in

Adolescent înjunghiat mortal în Montrose Park, Edgware. O femeie martoră la teribilul incident a leșinat

Un adolescent a fost înjunghiat în nordul Londrei, 11 persoane fiind arestate până în prezent în legătură cu incidentul petrecut pe 31 mai.

Azadeeq Mohamed, în vârstă de 18 ani, a fost găsit de polițiști în zona unui teren de tenis din Montrose Park, Edgware, suferind de răni prin înjunghiere, chiar înainte de ora 18.00, luni, 31 mai.

În ciuda eforturilor depuse de paramedici, tânărul a fost declarat mort imediat după ora 19:00, potrivit My London.

Un examen post-mortem desfășurat joi (3 iunie) la Northwick Park Hospital a constatat că o plagă înjunghiată în zona pieptului i-a fost fatală.

Londra: Trei crime în 24 de ore. Două persoane înjunghiate mortal și una împușcată

11 adolescenți au fost arestați în legătură cu incidentul, sub suspiciunea mai multor infracțiuni.

Nouă dintre cei arestați au fost eliberați pe cauțiune, iar un tânăr de 18 ani acuzat de jaf, însă nimeni nu a fost acuzat de omor.

Sute de oameni care erau în parc au asistat la atac. O femeie a spus că oamenii din parc au încercat să îl salveze pe Azadeeq. „Copilul meu se juca atunci când s-a auzit brusc un strigăt și plâns”, a spus ea.

„O femeie a leșinat din cauză că a fost atât de îngrozitor. Poliția a ajuns acolo foarte repede și a înconjurat totul. Dar erau sute sau oameni în parc, care au văzut totul”, a mai spus aceasta.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru martorii care s-au prezentat deja și au ajutat la ancheta noastră”, a declarat polițista Claire Hine, cea care conduce ancheta.

„Fac apel la cât mai mulți oameni care au văzut incidentul și momentul în care victima a fost atacată. Orice informație, videoclipuri, imagini ne-ar putea ajuta să înțelegem ce a dus la acest incident violent în care un tânăr și-a pierdut viața”, a mai spus ea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.6]
Exit mobile version