Menu
in

Disperare în Guvernul britanic. Boris Johnson anunță că se va vaccina „foarte curând” cu produsul Oxford/AstraZeneca

Premierul britanic Boris Johnson spune că va face vaccinul AstraZeneca „foarte curând”, în timp ce miniștrii se luptă să-i liniștească pe britanicii speriați de panica din Europa.

Johnson sfidează astfel țări precum Germania, Franța și Italia care au întrerupt vaccinarea cu produsul britanic, în ciuda experților care insistă că nu există dovezi ale faptului că vaccinul poate provoca cheaguri de sânge și moartea pacienților, scrie Daily Mail.

Boris Johnson își apără produsul național creat de Oxford și AstraZeneca: „Vaccinul nostru este sigur și funcționează bine”

„Cu siguranță voi face vaccinul Oxford / AstraZeneca”, a spus premierul.

Fostul șef al autorității de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie, MHRA, Sir Kent Woods, a declarat că oficialii europeni au „zdruncinat încrederea populației” cu reacția lor „dezordonată” la această problemă.

Medicii și oficialii avertizează că este mult mai periculos pentru oameni să nu se vaccineze și chiar Agenția Europeană a Medicamentului a cerut oamenilor să continue administrarea vaccinului, deoarece apariția cheagurilor de sânge nu pare a fi o problemă mai frecventă decât de obicei.

România a decis să continue vaccinarea cu produsul AstraZeneca.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version