Menu
in

Numărul infectărilor EXPLODEAZĂ în Marea Britanie. Guvernul decide dacă vor fi noi restricții

Guvernul Boris Johnson va decide săptămâna viitoare dacă va impune noi restricții legate de coronavirus pentru a limita întâlnirile în interior, după ce numărul infectărilor cu COVID a explodat în Marea Britanie.

Se așteaptă ca Boris Johnson să ia o decizie în prima săptămână a Anului Nou cu privire la limitarea întâlnirilor în interior în Anglia, potrivit The Times, citat de Daily Mail.

Premierul a optat să nu impună noi restricții între Crăciun și Revelion, dar numărul tot mai mare de cazuri alimentează temerile că noi măsuri ar putea apărea în scurt timp.

Petrecerile de Crăciun umplu acum spitalele din Marea Britanie de bolnavi de COVID

Alte 189.213 cazuri de coronavirus au fost înregistrate ieri, 30 decembrie, în Marea Britanie – un nou record – în timp ce numărul celor spitalizați cu COVID în Anglia a ajuns la 11.452, o creștere cu 61% în doar o săptămână.

Boris Johnson a spus în mesajul său de Revelion că poziția națiunii în lupta împotriva bolii este acum „incomparabil mai bună decât anul trecut”, datorită vaccinului.

Între timp, un consilier științific al guvernului a avertizat că este probabil ca spitalele să fie copleșiten de răspândirea variantei Omicron.


…Numărul infectărilor EXPLODEAZĂ în Marea Britanie. Guvernul decide dacă vor fi noi restricții…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 1.3]
Exit mobile version