Menu
in

Marea Britanie: Alte 1.243 de persoane s-au prăpădit din cauza coronavirusului. Guvernul Boris Johnson vrea să interzică mai multe activități

Marea Britanie a confirmat astăzi alte 1.243 de decese cauzate de coronavirus și 45.533 de teste pozitive, în timp ce Guvernul Boris Johnson discută despre un lockdown mai dur în Anglia.

Premierul a ținut o întâlnire virtuală cu echipa sa și a reiterat necesitatea de a reduce rata de transmitere a virusului, având în vedere presiunea cu care se confruntă acum NHS.

Guvernul pledează cu disperare ca oamenii să-și limiteze contactele, în timp ce serviciul de sănătate se luptă să facă față volumului tot mai mare de pacienți cu Covid, iar poliția intensifică aplicarea restricțiilor, scrie Daily Mail.

Alte opțiuni luate în considerare pentru Anglia includ restrângerea achiziționării de bunuri prin metoda „click and collect” și închiderea mai multor locuri de muncă, cum ar fi agențiile imobiliare.

Ultimul bilanț din Marea Britanie: 931 de morți în medie pe zi. Se cere păstrarea unei distanțe de 3 metri între oameni

Magazinele John Lewis au luat deja măsuri în această după-amiază, când au anunțat că de mâine va fi închisă activitatea de tipul „click and collect”.

Boris Johnson a scris pe Twitter în această dimineață că „întâlnirea cu alții din afara gospodăriei dumneavoastră vă pune pe dvs. și pe ceilalți în pericol”.

Cu toate acestea, ministrul poliției, Kit Malthouse, a declarat că mersul cu bicicleta pe o distanță de 70 de mile înseamnă „local” și este în conformitate cu regulile de blocare.

În medie, 931 de persoane și-au pierdut viața zilnic în ultima săptămână.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version