Menu
in

Marea Britanie anunță noua lege a imigrației: „Îi vom primi pe cei mai buni și mai străluciți din lume”

Ministrul de Interne al Marii Britanii, Priti Patel, a anunțat că țara sa „este gata să îi primească pe cei mai buni și mai străluciți oameni din lume”.

Vorbind despre noul plan cu privire la imigrație post-Brexit, aceasta a declarat că noul sistem va intra în vigoare în ziua de Anul Nou, când va fi pus capăt libertății de mișcare cu țările din Uniunea Europeană.

În conformitate cu planul guvernului, scrie BBC, cei care doresc să trăiască și să lucreze în Marea Britanie trebuie să obțină 70 de puncte.

Punctele vor fi acordate pentru criterii precum o ofertă de muncă, deținerea unui doctorat relevant pentru un loc de muncă, cunoașterea limbii engleze și un câștig de peste 22.000 lire sterline pe an.

Cei care au oferte de muncă în „sectoare speciale” cum ar fi asistența medicală și ingineria civilă ar putea, de asemenea, să câștige puncte suplimentare.

Pașapoartele albastre revin, după Brexit. Priti Patel e în culmea fericirii: «Abia aştept să călătoresc cu acesta»

De asemenea, guvernul va introduce o viză de sănătate și îngrijire pentru lucrătorii din sectorul sănătății care vin în Marea Britanie, în timp ce studenții internaționali vor putea rămâne în țară cel puțin doi ani după terminarea studiilor.

„Poporul britanic a votat pentru a prelua controlul frontierelor și a introduce un nou sistem de imigrare bazat pe puncte. Acum am părăsit UE, suntem liberi să dezlănțuim potențialul acestei țări și să punem în aplicare schimbările de care avem nevoie pentru a restabili încrederea în sistemul de imigrație și a oferi un nou sistem mai echitabil, mai ferm, condus de competențe, de la 1 ianuarie 2021”, a declarat Priti Patel.

Duminică, Patel a anunțat că Marea Britanie și Franța au semnat un acord privind imigrația și gestionarea frontierelor pentru a înființa o unitate comună de informații pentru a opri imigrația ilegală.

„În ciuda tuturor acțiunilor întreprinse de forțele de ordine până în prezent – interceptarea bărcilor, arestarea, întoarcerea oamenilor în Franța și punerea infractorilor responsabili în spatele gratiilor – numerele continuă să crească”, a spus ministrul de Interne al Regatului Unit.

Polonezii din diaspora care se întorc acasă vor fi scutiți de impozit. Polonia chiar vrea să-și aducă cetățenii înapoi

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]
Exit mobile version