Menu
in

Marea Britanie, un an de pandemie. Britanicii își plâng morții. Peste 126.000 de oameni au decedat din cauza COVID

Marea Britanie comemorează un an de la declanșarea primul lockdown și începutul pandemiei de coronavirus. În ultimele 12 luni, Regatul Unit a pierdut peste 126.000 de persoane.

„Datorită fiecărei persoane din această țară, au fost salvate vieți, NHS a fost protejat și am început drumul nostru prudent către reducerea restricțiilor odată pentru totdeauna”, a spus premierul Boris Johnson într-un comunicat.

Ministrul Sănătății, Matt Hancock, a vorbit despre „cel mai greu an dintr-o generație”

El a declarat pentru BBC Breakfast: „Cred că ultimul an a fost probabil cel mai greu an dintr-o generație. Această criză a atins pe toată lumea. Primele mele gânduri sunt către cei care i-au pierdut pe cei dragi. Impactul aceste este permanent, știu asta din familia mea. Și, evident, este vital să învățăm în permanență și să analizăm în mod constant dovezile, să ascultăm consilierii științifici, să ascultăm toate sfaturile și să analizăm ce s-a întâmplat și cum putem îmbunătăți răspunsul.”

100.000 DE MORȚI de COVID în Marea Britanie. Boris Johnson transmite condoleanțe familiilor: „Am făcut tot ce am putut”

Și regina a spus, într-o declarație lansată la prânz: „În timp ce așteptăm împreună un viitor mai luminos, astăzi ne oprim să reflectăm asupra durerii și pierderilor care continuă să fie resimțite de atât de mulți oameni și familii și să aducem un omagiu fără margini serviciului celor care ne-au sprijinit în ultimul an”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version