Menu
in

„Marea Britanie va fi transformată într-un deșert radioactiv”. Amenințări la televiziunea rusă

Noi amenințări cu folosirea armelor nucleare au fost făcute duminică, 1 mai, de o televiziune din Rusia, vorbindu-se chiar despre cu Marea Britanie va fi transformată într-un „deșert radioactiv” sau scufundarea „pentru totdeauna” a Insulelor Britanice.

„O altă opțiune este de a arunca Marea Britanie în adâncimile mării folosind vehiculul subacvatic fără pilot Poseidon al Rusiei”, a afirmat Dmitri Kiseliov, supranumitul „cel mai toxic propagandist al Kremlinului”, la postul Rossia 1, citată de HotNews.

Kiseliov explică faptul că Poseidonul rusesc „se apropie de țintă la o adâncime de un kilometru și o viteză de 200 de kilometri pe oră”.

„Nu există niciun mod de a opri această dronă subacvatică”, subliniază propagandistul rus, adăugând că arma are un focos de 100 de megatone.

„Explozia acestei torpile termonucleare în dreptul coastei Marii Britanii va cauza un val tsunami gigantic de până la 500 de metri înălțime. Un astfel de baraj poartă de asemenea pe cont propriu doze extreme de radiații”.

Putin ar putea declara Al Treilea Război Mondial în câteva zile, avertisment al ministrului Apărării din Regatul Unit

„După ce a trecut peste Insulele Britanice va transforma orice ar fi rămas din ele într-un deșert radioactiv, impropriu pentru o perioadă lungă de timp”, a anunțat terifiant Dmitri Kiseliov.

Prima opțiune la care propagandistul Kremlinului a făcut referire în timpul emisiunii sale a fost cea de a folosi o rachetă Sarmat pentru a „scufunda pentru totdeauna” Insulele Britanice.

„Totul a fost calculat deja”, a subliniat Kiseliov.

Dmitri Kiseliov este unul dintre prezentatorii de știri ruși care au început să vânture amenințarea nucleară la TV încă din primele zile de după declanșarea „operațiunii militare speciale” în Ucraina și după ce președintele Vladimir Putin a ordonat punerea în alertă maximă a forțelor de descurajare nucleară rusești pe 27 februarie.

Racheta Sarmat la care a făcut referire Kiseliov, este o armă balistică intercontinentală pe care Moscova a anunțat pe 20 aprilie că a testat-o cu succes, putând transporta 10 sau chiar mai multe focoase nucleare.

Trei zile mai târziu, Rusia a anunțat că vrea să desfășoare primele rachete Sarmat în toamna acestui an.


…„Marea Britanie va fi transformată într-un deșert radioactiv”, amenințări la televiziunea rusă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
Exit mobile version