Menu
in

Medic român din Marea Britanie, mărturisiri din infern. La spitalul unde lucrează, în cinci săptămâni au murit peste 100 de oameni

Andrei Carpiuc este un medic român care lucrează într-un spital din Londra. El a povestit pentru Mediafax că mulți dintre medicii din spitalul londonez St. Peter’s au fost infectați cu coronavirus.

În Marea Britanie numărul pacienților infectați cu coronavirus a atins cele mai ridicate cifre din Europa.

„Știi când începi să îți dai seama cât de grav este noul coronavirus? Atunci când îl vezi în acțiune. Când cei apropiați încep să cadă victime bolii”, spune medicul român.

Lucrează într-unul din cele mai mari spitale londoneze și a trecut prin multe momente grele în ultimul timp.

Londra. Asistentă medicală din Republica Moldova, în centrul epidemiei de coronavirus: „Nu am trăit așa ceva de când lucrez. Stau la spital și 24 de ore. Sunt pacienți din ce în ce mai tineri”

„Când începi să îți vezi proprii tăi colegi bolnavi, când ai proprii tăi colegi pacienți, de fapt. Au fost câteva săptămâni în care aproape toți pacienții care veneau la spital erau cu COVID”, spune Andrei Carpiuc.

În ultimele săptămâni, peste o mie de oameni cu COVID-19 au fost internați de urgență, numai la Spitalul Saint Peter’s.

„În decurs de 5 săptămâni au fost 100-120 de decese, din nefericire. Cel mai înfricoșător lucru este că ai putea să vezi oameni tineri, fără nicio altă problemă medicală, cu o infecție serioasă cu Covid pentru care știm că încă nu există un tratament”, a mai spus el.

Medicul Andrei Carpiuc se consideră norocos. E unul dintre puținii medici de la Saint Peter’s care au scăpat neinfectați.

Deși sistemul medical din Marea Britanie este mai bine pregătit, oamenii sunt departe de a lăsa garda jos.

20.000 de medici spanioli primesc mâncare datorită unui ROMÂN

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version