Menu
in

Nu se mai iese din Marea Britanie decât cu declarație și dovezi. Doar călătoriile ESENȚIALE sunt permise de luni

Toți cei care călătoresc în străinătate din Marea Britanie pot fi amendați cu 200 de lire sterline, începând de luni, 8 martie, dacă nu vor prezenta o declarație de călătorie și dovezi că ieșirea din țară este esențială.

De asemenea, li se va interzice urcarea în zbor celor care nu prezintă noile documente, arată The Sun.

Formularele de declarație de călătorie au fost anunțate de către ministrul de Interne, Priti Patel, împreună cu alte restricții de călătorie.

Oricine părăsește țara de luni trebuie să descarce formularul de pe site-ul guvernului. Trebuie să declare de ce pleacă din această țară și să furnizeze dovezi în acest sens, cum ar fi o scrisoare sau un document oficial.

Sunt permise doar călătoriile esențiale, cum ar fi munca, sănătatea sau educația.

De asemenea, sunt incluse activitățile de voluntariat, înmormântările și nunțile sau cumpărarea și închirierea de bunuri în străinătate.

Oricine încearcă să călătorească fără documente va primi o amendă de 200 de lire sterline și i se va interzice să plece.

Scenariu de coșmar: Călătorii din Marea Britanie intră în carantină în TOATE țările Uniunii Europene

Companiile aeriene și birourile de check-in din aeroporturi vor verifica formularele pentru a preveni călătoriile ilegale în străinătate, în timp ce poliția va efectua controale la fața locului pentru a se asigura că nimeni nu părăsește țara decât în scopuri esențiale.

Vacanțele în străinătate sunt încă interzise, ceea ce înseamnă că o călătorie în străinătate în scopuri de agrement nu se califică la esențiale.

Oricine se întoarce în țară trebuie să prezinte trei teste negative pentru coronavirus – unul înainte de sosire și două în timpul carantinei obligatorii de 10 zile.

Oricine se întoarce dintr-una din cele 33 de țări „cu risc ridicat” trebuie să plătească 1.750 de lire sterline și să stea în carantină timp de 10 zile la un hotel agreat de guvern.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 29 In medie: 3.7]
Exit mobile version