Menu
in

Peste un milion de români au revenit în țară. Premierul Cîțu: „Este clar că au găsit oportunități în România”

Premierul Florin Cîțu a anunțat că rata șomajului scade în România, iar cetățenii plecați inițial la muncă în străinătate au revenit în țară, pentru a ocupa joburi noi.

Florin Cîțu a specificat că este vorba despre 1,3 milioane de români care au revenit în țară, potrivit Institutului Național de Statistică, transmite B1.ro.

„Studiul spune că s-au întors voluntar, pentru că au găsit în România loc de muncă, nu s-au întors doar pentru că au stat în România.

Este clar că au găsit oportunități în România, cei care s-au întors, în special în domeniul IT. Vom face ce am făcut și până acum.

17 români din Marea Britanie, beneficiari ai programului Diaspora ReSTART

Anul trecut, provocarea a fost să păstrăm locurile de muncă iar românii care au fost în șomaj tehnic să se poată întoarce la locul de muncă.

Toți s-au întors, pentru că rata șomajului în România scade, asta înseamnă că au putut să se întparcă la locul de muncă acei oameni și în continuare s-au creat locuri de muncă suplimentare.

Vom continua în aceeași direcție, mai ales că anul acesta estimăm o creștere economică”, a declarat premierul Cîțu, în cursul zilei de miercuri, 3 martie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version