Menu
in

Panică printre internauți: Sute de site-uri din întreaga lume au picat. Printre paginile web afectat se numără cea a Guvernului Britanic, Netflix și Amazon

Sute de site-uri din întreaga lume au căzut, în această dimineață, printre care paginile Guvernului Regatului Unit, Amazon, Spotify și Amazon.

Milioane de utilizatori de pe tot globul au raportat probleme în încercarea de a accesa paginile web Netflix, Twitch, Pinterest și Boots, scrie Daily Mail.

Deși motivul erorii rămâne neclar, este probabil ca problema să fi fost Fastly – o companie de rețea de livrare a conținutului (CDN) care ajută utilizatorii să vizualizeze conținutul digital mai rapid.

Tehnologia Fastly se află între clienți și utilizatorii lor, ceea ce înseamnă că o defecțiune a serviciului poate împiedica acele companii să opereze pe net.

Multe dintre cele mai mari site-uri web din lume rulează pe rețeaua platformei cloud edge, de unde și întreruperile în masă.

Într-un mesaj de eroare postat la ora 10:58, ora Regatului Unit, Fastly a precizat: „În prezent, investigăm potențialul impact asupra performanței cu serviciile noastre CDN”.

Metroul din Londra introduce rețeaua 4G în toate trenurile. Veți avea acces la Internet pe toată durata călătoriei

Utilizatorii au mers pe rețelele de socializare pentru a-și exprima dezamăgirea și frustrările cu privire la întreruperea Internetuluii.

Unul dintre internauți a numit-o „apocalipsă pe internet”, în timp ce altul a spus „totul a picat din senin”.

Un altul a scrie pe Twitter că internetul este „stricat”.

Întreruperea a făcut ca vizitatorii unei game largi de site-uri să primească mesaje de eroare, inclusiv „Serviciul Eroare 503 indisponibil” și „Eroarea conexiunii”.

Unele site-uri, inclusiv cel al guvernului britanic, a fost în întregime afectat, în timp ce altele, cum ar fi Twitter, au avut erori mai specifice, cum ar fi neprezentarea emoji-urilor.

Site-ul de urmărire a întreruperilor DownDetector raportează, de asemenea, întreruperi pentru Squarespace, Shopify, Vimeo, Imgur, Tidal, Weightwatchers și Kickstarter.

Un număr de site-uri de știri sunt, de asemenea, afectate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version