Menu
in

Peste 20 de cartiere londoneze se pregătesc pentru restricții. Rata infecției cu COVID-19 atinge cote alarmante

Rata infecțiilor cu Covid-19 în 20 de cartiere londoneze sunt mai ridicate decât zonele din Anglia deja afectate de restricții, iar primarul Sadiq Khan se întâlnește cu liderii consiliului capitalei pentru a cere noi restricții.

În același timp, traficul de la orele de vârf a scăzut cu 5%, pe fondul apelurilor făcute de autoritți ca lucrătorii să rămână acasă, scrie Daily Mail.

Boris Johnson, întâlnire de urgență cu privire la situația pandemiei. „Vor fi peste 200 de morți pe zi”. Se așteaptă un nou „LOCKDOWN”

Kensington și Chelsea, Enfield și Southwark, printre altele, au rata de infecție mai mare decât cea mai afectată zonă a Angliei. Astfel, Redbridge înregistrează 34,2 cazuri la 100.000 de locuitori, Hounslow – 32,5, iar Barking și Dagenham – 29,3, acestea fiind cele mai afectate zone ale Londrei.

Primarul Khan a cerut miniștrilor să extindă ultimele restricții asupra punctelor fierbinți din nord-estul și vestul Londrei – inclusiv închiderea barurilor și restaurantelor la ora 22:00.

De asemenea, în aceste cartiere londoneze este încurajat din nou „lucrul de acasă” – o mișcare ce ar fi în contrast puternic cu cea a guvernului, care a îndemnat până de curând oamenii să se întoarcă la birourile lor.

În ciuda scăderii traficului din Londra în această dimineață, a existat o ușoară creștere a călătoriilor cu metroul, numărul călătorilor crescând cu două procente, la 754.000. Aceasta este încă doar 33% din cererea normală.

În întreaga Londra, rata cazurilor a crescut într-o perioadă de șapte zile, de la 18,8 la 100.000 de persoane, la aproximativ 25.

Este o creștere de 33% într-o săptămână – mai rapidă decât în ​​nord-estul Angliei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version