Menu
in

Poliția din Marea Britanie boicotează regulile guvernului. NU îi amendează pe cei care intră în magazine fără mască

O secție de poliție din Marea Britanie a anunțat că ofițerii săi nu vor interveni în cazul în care oamenii vor intra în magazine fără măști, după ce comercianții au declarat, de asemenea, că nu vor lua niciun fel de măsură.

Poliția din Devon and Cornwall a declarat că ofițerii săi nu au timp să răspundă apelurilor legate de acoperirea feței, decât dacă implică o infracțiune de ordine publică, scrie Daily Mail.

Muncitorii sezonieri de la ferma cu focar de COVID-19 au fost prin mai multe magazine înainte să fie testați pozitiv

De vineri, măștile vor fi obligatorii pentru persoanele care merg în magazine și în alte locuri din Anglia, cu amenzi de 100 de lire pentru nerespectarea acestei reguli.

Andrew Goodacre, CEO al Asociației Britanice a Vânzătorilor Independenți, a declarat pentru The Telegraph: „Acesta nu este rolul comercianților și am fi preocupați de faptul că o astfel de executare poate duce la o creștere suplimentară a numărului de amenințări și abuzuri față de lucrătorii din magazinele britanice”.

Marea Britanie strânge șurubul: Amendă de 100 de lire sterline pentru cine nu poartă mască în magazine, începând din 24 iulie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version