Menu
in

Primul britanic infectat cu COVID-19 a murit. Avea 26 de ani și predase engleza la un colegiu în Wuhan, locul de unde a pornit pandemia

Primul britanic infectat cu COVID-19 a murit la vârsta de 26 de ani, după luni întregi de suferință, a anunțat mama sa.

Connor Reed, în vârstă de 26 de ani, lucrase la un colegiu din Wuhan, China, unde preda limba engleză și s-a îmbolnăvit în noiembrie anul trecut.

A crezut că este o gripă, a ajuns în spital în China, unde a stat mai multe săptămâni, apoi în Australia și în cele din urmă s-a întors în Țara Galilor, după ce a rămas fără muncă, scrie The Sun.

A fost internat în spital după ce a dezvoltat o tuse gravă și și-a pierdut vocea.

Connor a fost găsit mort în camera sa de la Universitatea Bangor, săptămâna trecută.

Mama sa, Hayley, care locuiește în Brisbane, Australia, a dezvăluit că nu a trecut niciodată peste „suferințele” pe care le îndurase după ce s-a infectat cu Covid-19.

Ea a declarat pentru The Sun: „Când ne-a spus că are de gând să învețe limba chineza, nu l-am crezut cu adevărat, dar a rămas singur în China și în câțiva ani vorbea fluent mandarina. În ultimele șase luni, a avut o mulțime de probleme în China, unde s-a îmbolnăvit de Covid și a stat peste 20 de săptămâni închis în condiții stricte.”

Boris Johnson: „Numărul morților va fi de două ori mai mare decât în primăvară dacă nu intrăm în lockdown”

Apoi, Connor a stat internat două săptămâni în Australia și trei săptămâni în Marea Britanie.

Hayley, care locuiește în Australia, a declarat că restricțiile o vor împiedica să zboare în Anglia pentru înmormântarea fiului său.

Poliția și paramedicii au fost chemați la camera lui Connor weekendul trecut, tânărul fiind declarat mort la fața locului.

Este al nouălea student britanic care a murit de când universitățile s-au redeschis, luna trecută.

Tânărul spunea, la începutul anului, că este dovada că se poate supraviețui virusului. El spunea că a ajuns la spital cu pneumonie și cu mari probleme de respirație, dar nu a fost tratat cu antibiotice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version