in

Pub-urile și restaurantele din Anglia ar putea fi închise de Anul Nou

Pub-urile și restaurantele din Anglia ar putea fi închise de Anul Nou

Afacerile din sectorul ospitalității precum pub-urile și restaurantele ar putea fi închise în câteva săptămâni în baza planurilor guvernamentale de a opri răspândirea variantei Omicron a COVID-19.

Potrivit Daily Mail, la guvern există deja propuneri pentru limitarea numărului de persoane permise în pub-urile și restaurantele din întreaga țară, pe fondul îngrijorării cu privire tulpina „Omicron”.

Planurile ar putea declanșa un val de anulări ale petrecerilor de Revelion și ar putea pune și mai multe probleme industriei, parlamentarii avertizând că se vor opune oricărei încercări de a reintroduce restricții draconice, cum ar fi „Regula celor șase” sau interzicerea întâlnirilor între membrii mai multor gospodării.

Aproximativ 79 de parlamentari conservatori – echivalentul majorității de lucru a guvernului pe care a câștigat-o la alegerile generale din 2019 – sunt gata să se răzvrătească împotriva restricțiilor, mai scrie Daily Mail.

Anglia – la cel mai înalt nivel de alertă COVID. Se așteaptă ca Omicron să devină tulpina dominantă în Londra în 48 de ore

Conform noilor reglementări, publicate cu 24 de ore înainte de votul de astăzi, oamenii ar putea fi amendați cu 10.000 de lire sterline dacă încearcă să falsifice pașaportul COVID.

Mulți parlamentari din cadrul Partidului Conservator se opun în mod special cerinței pentru permisele Covid – care arată vaccinarea completă sau un test negativ recent – ca o încălcare gravă a libertăților civile.

Există, de asemenea, îngrijorare cu privire la impactul economic al revenirii îndrumării pentru lucrul de la domiciliu asupra afacerilor, într-un moment crucial al anului, dacă oamenii rămân din nou departe de locurile de muncă.

Cu toate acestea, se așteaptă ca noile măsuri restrictive să treacă de Camera Comunelor, în condițiile în care Partidul Laburist le va sprijini.

Premierul Boris Johnson a refuzat în mod repetat să excludă alte restricții înainte de Crăciun, dar a subliniat urgența ca oamenii să își facă vaccinul de rapel.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

Anglia - la cel mai înalt nivel de alertă COVID. Se așteaptă ca Omicron să devină tulpina dominantă în Londra în 48 de ore

Anglia – la cel mai înalt nivel de alertă COVID. Se așteaptă ca Omicron să devină tulpina dominantă în Londra în 48 de ore

o româncă a dispărut

O româncă de 14 ani a dispărut din Portsmouth. Familia o caută disperată