Menu
in

Schema de ajutor pentru salariații din Marea Britanie, extinsă și în aprilie. Rishi Sunak: „Afacerile au nevoie de certitudine”

Ministrul de Finanțe britanic, Rishi Sunak, a anunțat că a extins schema de ajutor pentru salariații din Marea Britanie pentru încă o lună, până la sfârșitul lunii aprilie.

Ministrul a declarat că uriașul ajutor va continua acum până la sfârșitul lunii aprilie, în timp ce firmele vor putea accesa împrumuturi până la sfârșitul lunii martie.

Însă anunțul său arată că restricțiile ar putea dura mai mult decât s-a crezut, scrie Daily Mail.

 „Pachetul nostru de sprijin pentru afaceri și lucrători continuă să fie unul dintre cele mai generoase și eficiente din lume – ajutând economia noastră să recupereze și să protejeze mijloacele de trai din întreaga țară”, a declarat Sunak.

Marea Britanie: A treia tranșă de ajutor financiar pentru persoanele „self employed”. VEZI CRITERIILE necesare pentru a putea accesa subvenția

Conform schemei, Guvernul va continua să plătească 80% din salariul angajaților pentru orele care nu au fost lucrate, până la sfârșitul lunii aprilie.

Ministrul de Finanțe a mai declarat că eșecul de a aborda deficitul structural creat de pandemie va lăsa Marea Britanie expusă „șocurilor viitoare”.

El a avertizat, de asemenea, că situația ar putea fi catastrofală pentru conservatori, deoarece nu ar exista „o mare diferență între noi și Partidul Laburist”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version