Menu
in

BREAKING NEWS! Spațiul aerian al Republicii Moldova va fi ÎNCHIS. Zborurile spre Chișinău – redirecționate

„Spațiul aerian al R. Moldova va fi închis începând cu ora 12:00”, au anunțat autoritățile moldovene.

Andrei Spânu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a făcut anunțul în urmă cu puțin timp. Recomandarea a venit de la Consiliul Suprem de Securitate și va fi executată de către Autoritatea Aeronautică Civilă, scre Ziarul de Gardă.

„Ținând cont de situația din regiune, CSS a recomandat închiderea spațiul aerian al Republicii Moldova. Autoritatea Aeronautica Civilă va executa recomandarea, spațiul aerian va fi închis începând cu ora 12:00. Cursele vor fi orientate spre alte aeroporturi”, a declarat Andrei Spânu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Rusia a început războiul în Ucraina. Putin a lansat o INVAZIE la scară largă: „Vrem să DENAZIFICĂM Ucraina”

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat joi dimineață, în jurul orei 05:30, ora Moscovei, începerea unei „operațiuni speciale” în Ucraina.

La scurt timp, explozii puternice au început să răsune în mai multe orașe din Ucraina. O explozie puternică a fost raportată în apropierea cazărmii unei brigăzi mecanizate din Odesa, două explozii puternice – la Kiev. De asemenea, explozii au fost raportate și la Kramatorsk, Nikolaev, Berdyansk. 

Zborurile către Chișinău vor fi redirecționate spre Aeroportul Iași.


///BREAKING NEWS! Spațiul aerian al Republicii Moldova va fi ÎNCHIS. Zborurile spre Chișinău – redirecționate///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version