Menu
in

Vești bune pentru suporterii din Anglia. Se redeschid stadioanele. Numărul spectatorilor va fi limitat

Stadioanele de fotbal vor putea fi redeschise începând cu 2 decembrie, însă numărul spectatorilor va fi limitat, în funcție de restricțiile din zona respectivă.

Astfel,  arată Sportsmail, Ministerul pentru mass-media cultură și sport a depus propuneri la guvern pentru întoarcerea fanilor pe terenuri, din decembrie.

Potrivit propunerilor, în regiunile aflate la nivelul 1 al restricțiilor pentru COVID, vor putea intra pe stadioane 4.000 de spectatori, iar în interior 2000, iar în cele de nivelul 2 doar 2000 de persoane vor avea permisiunea să se afle în tribune sau 1000 dacă este vorba despre un sport de interior. În regiunile de nivelul 3 nu vor putea fi organizate evenimente sportive cu public.

Boris Johnson anunță al doilea lockdown național. Magazinele neesențiale, barurile, restaurantele și sălile de sport se închid. Școlile și universitățile rămân deschise

Boris Johnson urmează să anunțe azi, 23 noiembrie, mai multe detalii despre reîntoarcerea spectatorilor pe stadioane, scrie Daily Mail.

Sporturile au continuat în spatele ușilor închise în timpul restricțiilor de patru săptămâni, în timp ce evenimentele pentru amatori au fost oprite de la 5 noiembrie.

În toate cele patru divizii de fotbal profesionist din Anglia, cluburile insistă că vor fi gata să redeschidă porțile, de îndată ce vor avea undă verde din partea guvernului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version