Menu
in

Vladimir Putin spune că Occidentul „anulează” cultura rusă așa cum făceau naziștii în 1930 când ardeau cărți

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, acuză Occidentul că „vrea să anuleze” Rusia în timpul unei întâlniri televizate cu personalități culturale.

Există, de asemenea, o campanie împotriva compozitorilor ruși, printre care Ceaikovski, Șostakovici și Rahmaninov, a adăugat președintele rus, potrivit Sky News.

El se referă la anularea evenimentelor care implică muzica rusă în unele țări occidentale, de când armata sa a invadat Ucraina.

„Astăzi se încearcă să anuleze o întreagă cultură de o mie de ani a poporului nostru”, a comentat Putin.

„Ei interzic scriitorii și cărțile ruși”. Putin a spus că JK Rowling, autoarea Harry Potter a fost anulată „doar pentru că nu a satisfăcut cerințele drepturilor de gen”.

Politician rus apropiat de Putin, declarație ȘOC: „Regina este o bețivă, are obiceiul să se îmbete cu brandy”

El a continuat: „Acum încearcă să anuleze țara noastră. Vorbesc despre discriminarea progresivă a tot ceea ce are de-a face cu Rusia”.

El a comparat „cultura anulării” cu naziștii care ardeau cărți în anii 1930.

„Ne amintim filmările când ardeau cărți”, a spus el. „Este imposibil să ne imaginăm așa ceva în țara noastră și suntem asigurați împotriva acestui lucru datorită culturii noastre.”

„În Rusia nu există loc pentru intoleranța etnică, unde de secole trăiesc împreună reprezentanți ai zeci de grupuri etnice”, a mai spus Putin oamenilor de cultură ruși.


…Vladimir Putin spune că Occidentul „anulează” cultura rusă așa cum făceau naziștii în 1930 când ardeau cărți…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
Exit mobile version