Menu
in

Patru înjunghiați în 24 de ore, în Londra. O femeie a murit, alte persoane sunt rănite grav

Patru oameni au fost înjunghiați în Londra, una dintre victime fiind declarată moartă, în acte șocante de violență din mai multe zone din oraș, în aceeași zi (24 martie), relatează MyLondon.

De asemenea, în sudul Londrei, un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de incendiere, după ce un acoperiș a ars în Croydon. Un pieton din Brixton a fost lovit de un autobuz, iar un motociclist a fost rănit grav după ce a intrat într-un stâlp de iluminat, în Wandsworth.

Femeie de 40 de ani înjunghiată mortal

Poliția a fost chemată ieri, 24 martie, în jurul orei 16.00 la o proprietate din Globe Road, E2. Acolo a fost găsită o femeie înjunghiată mortal.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Poliția a fost chemată joi, 24 martie, la ora 16.06, pentru îngrijorări legate de o femeie, la o proprietate rezidențială din Globe Road, E2.”

„Ofițerii au ajuns, împreună cu Serviciul de Ambulanță din Londra și au găsit o femeie de 40 de ani cu răni provocate prim înjunghiere. Ea a fost declarată moartă la fața locului. Rudele au fost informate și sunt sprijinite de ofițeri”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Nu au fost efectuate încă arestări.

Bărbat găsit înjunghiat într-o parcare

Tot ieri, în jurul orei 17.30, poliția a fost chemată la un supermarket Asda de pe Forty Lane, Wembley.

Polițiștii au găsit un bărbat în vârstă de 20 de ani înjunghiat. A fost transportat de urgență la spital, în stare gravă. Poliția a anunțat: „Oricine are informații despre acest caz, este rugat să sune la 101, și să citeze dosarul CAD 5453/24Mar sau să contacteze Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111”.

Weekend plin de violență în Londra. Patru înjunghiați, studentă ucisă în cămin

Bătaie cu cuțitele în stradă în plină zi

Un videoclip șocant, apărut pe rețelele de socializare arată o luptă în apropierea stației de metrou Tooting Broadway.

Poliția a fost informată că pe 24 martie, la ora 15.12, doi oameni se luptau în fața stației de metrou Tooting Broadway. Ofițerii au intervenit și au efectuat o percheziție amănunțită în zonă, însă nu au fost identificați suspecți sau victime.

„Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a ajuns ulterior la un spital din sudul Londrei cu o leziune înjunghiată în piept. Starea lui a fost evaluată ca nefiind gravă. Ancheta sugerează că rănirea a fost rezultatul incidentului din afara stației de metrou Tooting Broadwa”, a anunțat poliția.

Adolescent înjunghiat într-o încăierare în Islington

Un tânăr de 17 ani a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit răni prin înjunghiere. Poliția a fost chemată în Northampton Park, Islington, la ora 17.33, pe 24 martie, unde mai mulți indivizi se luaseră la bătaie.

Un adolescent de 17 ani a fost găsit înjunghiat la fața locului și a fost transportat la spital, în afara pericolului.

Băiatul a fost arestat ulterior, fiind bănuit că deținea o armă ofensivă.


…Patru înjunghiați în 24 de ore, în Londra. O femeie a murit, alte persoane sunt rănite grav…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version