in

De Crăciun, poți fi și tu un #UnOmMaiBun!

În fosta haltă CUG, acum dezafectată, îşi duceau traiul, până de curând, peste 30 de suflete. Și-au încropit acolo o gospodărie, așa cum au putut, din puţinul pe care şi-l permit. Toţi copiii merg la şcoală, unde se ţin de carte, ca să scape de sărăcia în care au ajuns fără voia lor.În luna octombrie, cinci suflete din haltă s-au mutat la casă nouă (doi adulți și trei copii), mulțumită unui grup de mame din Marea Britanie care s-a format pe Facebook sub numele ” Mamici in Uk”. Luna aceasta, o altă familie a fost ajutata să se mute.

Au mai rămas patru familii în halta din CUG. Acolo sunt 15 copii (unul cu grave probleme de sanatate – malformație congenitală). Stă în puterea noastră să le daruim și lor o casă!

Vă invităm pe 13 decembrie 2015, la Crystals of London, pentru a lua parte la un eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de bani pentru a cumpăra două case pentru familiile rămase în haltă. Cine cantă și ne încantă? Nimeni alții decât artiștii consacrați de la Proconsul, împreună cu JerryCo!

Calendarul zilei:

12:45 – Cafeneaua Oamenilor de afaceri, ediția IV, care va include:

– Expoziție cu vânzare, tablouri semnate de Bianca Pirlog &  Adina Dragoi, 30% din încasări vor fi donate

– Prezentare de modă – colecția de primăvară-vară a româncei Cristina Ghivnici, 20% din încasări vor fi donate cauzei

– Alte surprize și licitații de obiecte

19:00 – Concert Proconsul & JerryCo

21:00 – Meet & Greet Proconsul

Vor fi scoase la vanzare10 bilete VIP, iar fanii pot petrece o oră în compania artiștilor, după concert.

Nu poți veni pe 13 decembrie la Crystals of London dar îți dorești să ajuți aceste familii? Atunci poți dona aici: “Donații-dăruiește un pic de fericire” – sort code: 20-29-81, acc. no: 73531902;  Paypal [email protected].

Nu esti in UK, te afli în România sau în oricare altă țară, iar poveștile copiilor nu te-au lasat indiferent?  Fundația “Mereu aproape” pune pune la dispoziție următoarele conturi, în euro și lei (cu mențiunea: “Comunitatea din Iași”):

Euro: RO31BRDE450SV23761534500; Cont Lire: RO69BRDE450SV42519604500; RON: RO63BRDE450SV23761534500; SWIFT BRDE ROBU – Cu mentiunea: „Poți dărui din orice colț al lumii!”

Organizatori: “Diaspora Din Londra Oficial“, în colaborare cu “Donații-dăruiește un pic de fericire“.

Parteneri media în UK: Ziarul Românesc Weekly, www.romani.co.uk.

Până acum s-au alăturat cauzei: Eastlines- serviciu de coletărie; Brit-Ro Consultancy.

Prețul biletelor pornește de la 30£ / bilet, iar toți banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi trimiși în țară de către ambasadorii carității în UK, Proconsul, și înmânați fundației “Mereu aproape”. Fundația și-a luat angajamentul legal de a se ocupa de achizitionarea celor două case.  Pentru mai multe detalii, vizitați pagina oficială a grupului de Facebook “Diaspora Din Londra Oficial”!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Triumful sistemului

A patra ediție a Cafenelei Oamenilor de Afaceri va avea un scop caritabil