Menu
in

Încă o vedetă din România s-a mutat la Londra. Locuiește într-un cartier de lux și face cursuri de tatuaje

DJ Wanda, o vedetă din România s-a mutat la Londra, unde locuiește împreună cu iubitul ei, Karl.

După jumătate de an de relație, cei doi locuiesc acum într-o casă luxoasă situată în Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra.

Gwen Stefani și faimosul chef Jamie Oliver sunt vecinii lor, iar de pe terasa casei unde locuiesc cei doi se vede și locuința actorului Richard Gere.

„Ne-am dorit foarte mult să ne mutăm împreună înainte de Crăciun. Locuinţa este întinsă pe două etaje. La parter avem dormitorul nostru, camera de oaspeţi şi băile. La etaj, avem un living care este foarte mare şi o terasă”, a declarat DJ Wanda pentru Agenția de Presă Mondenă.

„Asta nu înseamnă că m-am mutat definitiv din România. Pentru o perioadă o să fac naveta. O să locuiesc și în Londra, dar și la București, unde am salonul meu de tatuaje. Acest nou pas este însă unul foarte important în consolidarea relației mele cu Karl. Casa este minunată, iar nouă ne este foarte bine împreună”, spune DJ Wanda.

Iubitul vedetei este australian, însă s-a mutat la Londra în urmă cu 17 ani și a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcțiilor. DJ Wanda și Karl s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni în urmă cu șase luni, iar de atunci sunt de nedespărțit.

La Londra, DJ Wanda a revenit pe băncile școlii, pentru a se perfecționa în arta tatuajului. Vedeta a fost admisă la prestigioasa UK Official Tattoo Academy, din Essex.

„Este un pas foarte important în cariera mea de artist tatuator, mai ales că plănuiesc să deschid în câteva luni Wanda Tattoo și la Londra. Nu poți să practici această meserie în Anglia dacă nu ai o diplomă, iar aceasta este una dintre cele mai prestigioase Academii din lume”, a declarat vedeta.

„Fac naveta în fiecare zi din Londra în Essex și stau aproape trei ore în mașină pentru a ajunge la cursurile lui Alan. De la el am învățat cum să-mi formez propriul meu stil de tatuaj, propria semnătura… Am cursuri teoretice, unde învăț noțiuni ce țin de tehnică, igienă și siguranța tatuajelor, dar și workshop-uri practice cu mare accent pe detalii și finețea execuției. Am colegi de peste tot în lume și o astfel de aprofundare este foarte importantă în dezvoltarea și cunoașterea acestei lumi complexe, lumea tatuajelor”, mărturisește vedeta.

„Cursurile durează 4 luni, iar la final va trebui să prezint o creație originală, la scară mare, folosind tehnicile predate în toată această perioadă. Sunt interesată mai mult tehnica desenului, pe care pot să o aplic ulterior în salonul meu de tatuaje, Wanda Tattoo”, spune DJ Wanda.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version