Menu
in

Opal Transfer aniversează 19 ani de existență cu transferuri și mai rapide

Transferuri super rapide cu doar 50p în aplicația Opal Transfer

Opal Transfer, o companie de servicii financiare cu sediul în Londra, sărbătorește aproape două decenii de existență prin mărirea vitezei transferurior sale de bani. Astfel, dacă trimiți bani peste granițe, acum poți face tranzacții mai rapide, mai sigure și mai ușoare alegând să plătești prin transfer bancar cu Opal Transfer. Simplu spus, scapi de birocrație, iar întregul proces îți ia doar 10 secunde.

Aniversarea anilor trecuți de la înființare este un moment important în istoria unei companii și o ocazie de a-și evalua rezultatele și modul în care s-a dezvoltat. Anul acesta, Opal Transfer, unul dintre pionierii serviciilor de transfer de bani online, a împlinit 19 ani de când activează pe piața europeană. Cu acest prilej, compania și-a anunțat clienții că pot accesa o nouă metodă de plată mai simplă și mai rapidă prin transfer bancar.

“Scopul nostru este să oferim clienților noștri experiențe valoroase, plăcute și ușor de accesat fie în mediul online, fie când vorbesc la telefon cu noi. Mereu suntem atenți la grijile și nevoile clienților și le ascultăm sugestiile, astfel că le oferim acum ceea ce și-au dorit: o metodă mai rapidă și ușoară de plată pentru transferurile de bani. În urmă cu două decenii, le-am promis să le facem viața mai ușoară și, cu fiecare schimbare și îmbunătățire a serviciilor noastre, ne ținem de cuvânt”, a declarat Gita Petkevica, directorul general al Opal Transfer.

Nou: plăți super rapide cu Opal prin transfer bancar

Fie că vrei să îți ajuți partenerul de viață, să contribui la cheltuielile lunare ale părinților tăi, să îți achiți ipoteca la casă, ratele la bancă sau să îți transferi bani în contul tău din țară, este foarte ușor și mult mai rapid acum să faci toate acestea.

Tot ce trebuie să faci este să te loghezi în aplicația Opal Transfer pentru mobil sau în contul tău de pe www.opaltransfer.com, să alegi destinatarul și suma de bani pe care vrei să o trimiți și apoi să dai click pentru a:

  • Alege metoda de plată prin Transfer Bancar
  • Selecta banca ta din Marea Britanie din lista afișată
  • Confirma plata în aplicația ta bancară de pe mobil și… gata! 

Îți ia în jur de 10 secunde întreaga operațiune de a naviga în contul tău online la Opal Transfer și a trimite bani destinatarului tău. Procesul a fost scurtat mult prin faptul că îți permite să confirmi imediat tranzacția din aplicația ta de mobile banking. Mai mult, câștigi timp pentru că nu mai trebuie să completezi toate datele cerute la plata de pe card.

Mulțumită avansului tehnologic al plăților digitale și securității pe Internet, a devenit nu doar super rapid să îți transferi banii online, dar și mult mai sigur și ușor. Poți face plăți sau transfera fondurile peste granițe în câteva secunde, fie în drum spre muncă, fie când te relaxezi pe canapea acasă sau, de ce nu, pe o plajă în Grecia. Scapi de cozi, de comisioanele bancare ridicate și de stres!

Compania transferă bani către 41 de țări în Uniunea Europeană sau în afara sa, iar comisioanele pornesc de la 0.30 GPB. Pentru a trimite bani din Anglia în România, un transfer te costă doar 0.50 GPB, adică doar 3 lei, indiferent de suma trimisă.

Ce urmează: lansarea unui card de debit ușor de comandat

În prezent, echipa Opal Transfer lucrează intens pentru a finaliza un nou produs financiar pentru clienții săi, și anume un card de debit contactless. Acesta este creat împreună cu Mastercard și urmează să fie lansat în curând.

Scopul este să le ofere tuturor clienților, în special imigranților care sosesc în Anglia, un cont și un mijloc modern de plată cu ajutorul cardului astfel încât să poată trăi decent și să se integreze rapid în societate. Cardul de debit Opal îl vei putea comanda foarte ușor din aplicația pentru mobil sau din contul tău online de pe www.opaltransfer.com și vei putea încasa imediat salariul de la angajator și administra banii fără griji.

Gita Petkevica, directorul general al Opal Transfer.

Gita Petkevica a explicat că: “este următorul pas pentru a îmbunătăți viața clenților. Știm că au avut de suferit din cauza birocrației și au întâmpinat dificultăți la deschiderea de conturi în bănci, iar noi ne propunem să simplificăm aceste lucruri pentru ei prin oferirea unui cont și a unui card ușor de accesat. Cu noi își vor putea deschide un cont în câteva minute, fără a oferi dovezi suplimentare legate de adresă, și vor putea să își încaseze salariul, să facă plăți fără comision în Marea Britanie, să programeze plăți automate din cont pentru facturi, și să transfere bani cu ușurință. Toate operațiunile financiare le vor gestiona dintr-un singur cont cu Opal Transfer”

Transferuri de bani care vorbesc limba Română

Într-o piață dinamică și competitivă, cum este cea a transferurilor de bani, compania Opal Transfer iese în evidență prin faptul că oferă suport clienților săi în 8 limbi străine, printre care se numără limbile Engleză, Bulgară, Română, Poloneză, Letonă sau Lituaniană. Astfel, deși departe de casă, ești salutat și ajutat de operatori în limba română, iar sentimentul este unul de confort și încredere mai ales când e vorba de plățile pe care le faci.

“Vrem ca cei pe care îi servim să fie încrezători și relaxați în timp ce își administrează transferurile și plățile. Am creat o legătură strânsă cu ei prin oferirea unor servicii excelente în limba lor nativă, fie că este Bulgară, Română, Poloneză sau alta, un serviciu pe care se pot baza mereu și care este oferit de echipa noastră internațională de consultanți. Clienții noștri nu primesc doar informații, ci sunt cu adevărat ascultați și înțeleși”, a adăugat directorul companiei.

Prin comparație cu majoritatea competitorilor săi, Opal Transfer a ales să rămână apropiată de consumatori prin menținerea unei fețe umane și a unei atitudini prietenoase în modul de a face afaceri și a relaționa cu oamenii. Și este de dorit, fără doar și poate, să fii primit cu căldură și deschidere, mai ales când te muți într-o țară străină.

Secretul stă în păstrarea unei atmosfere de famllie în cadrul companiei, unde angajații sunt relaxați  – aceștia fiind și ei din diverse state europene – și lucrează atât din Anglia, cât și din alte patru țări. În fiecare an, echipa călătorește câteva zile într-o locație nouă și își sărbătorește realizările de peste an. În luna mai a acestui an, angajații companiei s-au bucurat împreună de câteva zile însorite în Portugalia.

Angajați ai Opal Transfer în vacanță în Portugalia

În aceste vremuri schimbătoare, oferirea de stabilitate, siguranță și satisfacție angajaților este mai mult decât o prioritate pentru că se reflectă indirect asupra cumpărătorilor. Dacă echipa e fericită, și clienții sunt mulțumiți.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
Exit mobile version