Menu
in

Regina Marii Britanii o felicită pe Emma Răducanu după câștigarea US Open! Mesajul emoționant al suveranei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, premierul Boris Johnson, dar și ducii de Cambridge, William și Catherine, au felicitat-o, în miez de noapte, pe Emma Răducanu, sportiva cu origini românești, după succesul remarcabil de la US Open.

„Te felicit pentru succesul obținut la Campionatul de tenis Open al Statelor Unite. Este o realizare remarcabilă la o vârstă atât de fragedă și este o dovadă a muncii și dedicării tale!”, se arată în mesajul oficial al Casei Regale.

În mesaj se mai spune că victoria Emmei de la Flashing Meadows va însemna și un exemplu pentru copiii care vor dori să facă tenis de performanță.

„Nu mă îndoiesc că performanța ta remarcabilă și a adversarei tale, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație de jucători de tenis. Îți transmit cele mai calde urări de bine ție și numeroșilor tăi susținători” , se mai arată într-un mesaj semnat de regină și postat pe site-ul oficial al familiei regale britanice.

Prima reacție a Emmei Răducanu după câștigarea US Open

„Vreau s-o felicit pe Leylah, a jucat un tenis incredibil, a învins jucătoare de top aici. A fost un nivel foarte ridicat aici, sper să jucăm și alte finale, la același nivel. Am stat trei săptămâni aici, cu echipa alături de mine, le mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat de-a lungul anilor.

Boris Johnson, făcut „clovn nerușinat” după ce a felicitat-o pe Emma Răducanu pentru calificarea în finala US Open

Și, mai mult, vreau să le mulțumesc celor din New York, pentru că m-au făcut să mă simt ca acasă.

Leylah a jucat un tenis foarte bun, mereu luptă, de aceea a ajuns în finală. Știam că trebuie să lupt, am rămas foarte atentă pe ceea ce am de făcut și m-am concentrat pe atitudine, asta contează foarte mult.

Viitorul tenisului feminin e grozav, fiecare jucătoare are o șansă. Sper ca noua generație să poată să calce pe urmele unor mari campioane care au fost aici. Mă bucur mult că Virginia (n.r. Virginia Wade, precedenta britanică ce a câștigat un Grand Slam) este aici, la fel și Tim Henman”, a declarat Emma Răducanu, după meciul cu Fernandez, potrivit Digisport.


Regina Marii Britanii o felicită pe Emma Răducanu după câștigarea US Open! Mesajul emoționant al suveranei…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version