Menu
in

Român de 28 de ani, plecat pentru o viață mai bună în Anglia, a murit. Medicii englezi nu l-au mai putut salva

A fost nevoit să plece în străinătate pentru a reuși să-și întrețină familia. Dar o boală necruțătoare i-a năruit toate planurile. Medicii englezi nu l-au putut salva, scrie Gazeta de Dimineață, publicație din Hunedoara.

Cosmin Neagu avea 28 de ani. Plecase în Anglia cu soția și fetița de trei ani. Familia Neagu a fost nevoită să trăiască departe de România. Dar boala i-a devenit lui Cosmin cel mai crud inamic. Medicii din Anglia nu au avut ce să mai facă.

”Boala o fost mult prea grea și din păcate el prea slăbit dar o crezut pana in ultima clipa ca se va face bine, și chiar ne încuraja el pe noi nu noi pe el, dar Dumnezeu o ales sa-l ia. Acum el trebuie sa meargă la el acasă. Va rugam din tot sufletul sa ne ajutați sa-l ducem acasă. Nu exista cuvinte care sa descrie ce este in sufletul nostru, al tuturor… Trebuie transportat din Anglia in România-Uricani”, a fost apelul familiei pe Facebook. În câteva zile s-au strâns banii necesari transportului.

„Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere.

Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a scris un apropiat pe Facebook.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version