Menu
in

Român de 27 de ani, găsit mort într-un apartament la Londra. „Vasile avea o problemă cu alcoolul”

Români în UK – Român găsit mort la Londra – Vasile Ivancia, 27 de ani, a fost găsit mort într-un apartament la Londra, după ce a făcut abuz de alcool. Vasile a fost găsit de frații săi la locuința lor din Romford, după ce nu a reușit să se trezească pentru a merge la serviciu.

Român găsit mort la Londra

Un tânăr muncitor a murit tragic în patul său după ce a consumat o „cantitate fatală de alcool”. Vasile Ivancia, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit de frații săi după ce aceștia au intrat în dormitorul lui, pe 28 martie 2022, și au descoperit că s-a stins din viață în cursul nopții.

Miercuri, 17 august 2022, o anchetă cu privire la moartea sa a avut loc la tribunalul Waltham Forest Coroners, scrie MyLondon.news.

S-a stabilit că Vasile a călătorit în Marea Britanie din România natală în urmă cu trei ani pentru oportunități de carieră mai bune și a petrecut timp lucrând într-un hotel înainte de a deveni muncitor în construcții.

În zilele dinaintea morții, lucrase în jurul Canary Wharf și socializase cu frații săi care lucrau în aceeași zonă.

În weekend, frații lui îl văzuseră în casa lor din Colchester Road și că „părea normal”. Observaseră că Vasile începuse să consume o cantitate mare de alcool și stătea regulat în camera lui și bea.

De asemenea, se bănuia că începuse să bea în timp ce lucra și consuma în medie aproximativ cinci beri în fiecare zi.

„Cred că Vasile a avut o problemă cu alcoolul.”

Într-o declarație scrisă, fratele său Florian a spus: „Vasile nu a avut niciun fel de probleme în viața lui, nu a avut o relație și nu s-a certat cu nimeni. Cred că Vasile a avut o problemă cu alcoolul.”

El a continuat: „Au fost momente la serviciu în care mi s-a spus că Vasile mirosea a băutură și că achiziționa sticle mici de vodcă la Tesco”.

În afară de aceasta, avea o relație bună cu cei trei frați și cei doi prieteni ai săi, care locuiau cu toții împreună la adresa din East London. El a fost descoperit de fratele său Costel în jurul orei 6:40 pe 28 martie, după ce nu s-a trezit să meargă la serviciu.

A fost găsit întins cu fața în jos în perne, cu telefonul într-o mână și căștile într-o ureche. În dormitorul lui se aflau mai multe băuturi alcoolice, dar nu existau semne de tulburare sau de intrare forțată. Au fost chemate serviciile de urgență și Vasile a fost declarat decedat, paramedicii stabilind că acesta a murit cu șapte până la 10 ore înainte.

Ofițerii de poliție au venit la fața locului, unde PC Masterson a descoperit „o baltă de sânge pe pernă ieșind din nas”. Din cauza poziționării neobișnuite a nasului său, s-a decis că este nevoie să se considere suspect decesul și s-a solicitat ca un ofițer CID să participe.

DS Collins a stabilit că ar fi „corespunzător să trateze moartea ca fiind suspectă”, deoarece pe perne era o baltă mare de sânge. A fost chemată o echipă de investigare a crimei și au fost luate declarații semnificative ale martorilor înainte ca Vasile să fie dus la autopsie.

Plin de droguri și alcool, un român din Birmingham a înjunghiat o femeie și a încercat să o violeze. 12 ani de pușcărie

„Intoxicare acută alcoolică”.

S-a descoperit că Vasile consumase o cantitate semnificativă de alcool înainte de moartea sa, un raport toxicologic arătând că existau 390 de miligrame de alcool la 100 ml de sânge.

Aceasta este de patru ori peste limita legală pentru conducere, în timp ce se consideră că 400 mg este asociată cu un „rezultat fatal”.

În afară de aceasta, nu au existat alte semne de boală, infecție sau rănire, un examen extern și intern dovedind că Vasile fusese altfel sănătos și cauza morții acestuia a fost dată ca „intoxicare acută alcoolică”.

Ancheta asupra morții lui a fost ulterior închisă, iar un GoFundMe a reușit să strângă aproape 9.000 de lire sterline pentru a trimite corpul în România pentru a fi îngropat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
Exit mobile version