in

Plin de droguri și alcool, un român din Birmingham a înjunghiat o femeie și a încercat să o violeze. 12 ani de pușcărie

Un român a violat și înjunghiat o femeie în Birmingham, după ce luase droguri și consumase mult alcool. Sorin Mischia, în vârstă de 30 de ani, va sta acum închis timp de 12 ani.

Victima, care a suferit mai multe răni, inclusiv un plămân perforat, a fost, de asemenea, sugrumată de violator.

Mischia, rugbist amator în Italia și Anglia, antrenor de copii în Birmingham
Citeşte întreaga ştire: Rugbist român gol pușcă și plin de sânge, pe stradă, în Anglia. Le-a spus polițiștilor că l-a atacat o femeie

, din Church Lane, Erdington, cetățean român, a fost condamnat pentru rănire cu intenție, în urma unui proces la Birmingham Crown Court.

Procurorul a declarat în fața instanței că inculpatul ieșise la băut cu fratele victimei, pe 17 octombrie anul trecut.

S-au dus la un restaurant, apoi la un bar din centrul orașului, după care au mers la casa fratelui, din Erdington, unde locuia cu sora lui.

La primele ore ale zilei următoare, Mischia, care le-a spus polițiștilor că luase cocaină, a intrat în dormitorul femeii și a întrebat dacă o poate ajuta să pună o canapea extensibilă în salon.

Victima s-a întors la culcare, dar a fost trezită din nou de către inculpat, care i-a spus că este cineva afară și că lumina este aprinsă.

Mischia era dezbrăcat și avea un cuțit de bucătărie cu un mâner negru la spate. I-a pus cuțitul la gât femeii și a început să o sufoce.

Canterbury: Șofer român, contrabandă cu cocaină de peste un milion de lire sterline. Umbla cu drogurile în sacoșă

Femeia a încercat să urce la etaj, unde dormea fratele ei, dar inculpatul a ajuns-o din urmă, a lovit-o în cap și a înjunghiat-o în spate.

Polițiștii l-au găsit pe Mischia gol pușcă și plin de sânge. Acesta a încercat să susțină că el a fost victima și că femeia l-a atacat, dar povestea lui a fost respinsă.

Judecătorul a mărit cu trei ani perioada în care Mischia va rămâne sub supraveghere după eliberarea sa din închisoare, spunând că reprezintă un pericol pentru femei.

„Nu a existat niciun contact fizic între voi doi. Ați intrat în dormitorul ei gol și înarmați cu un cuțit. Nu există alt motiv. Tot ce făcuse ea era să vă ajute. Rănile au fost grave”, a spus judecătorul.

„Natura extremă a acestei infracțiuni înseamnă că vei rămâne un pericol pentru femei pentru o perioadă necunoscută de timp”, a mai spus acesta.

Apărătorul lui Mischia a spus că acesta nu are un trecut violent.


Plin de droguri și alcool, un român din Birmingham a înjunghiat o femeie și a încercat să o violeze. 12 ani de pușcărie…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fructele și legumele din Anglia putrezesc pe câmp. Englezii refuză să lucreze în agricultură, românii nu mai vor să vină din cauza Brexit

Inundațiile devastatoare în Londra. Mașini sub ape, stații de metrou închise. Pasagerii unui autobuz au fost salvați cu barca