Menu
in

Româncă din Marea Britanie: „Aș închide majoritatea ziarelor din România. Scriu A-BE-RA-ȚII!

O româncă din Marea Britanie cunoscută pentru intervențiile sale sarcastice de pe rețelele de socializare, a publicat pe Facebook un text în care spune, nici mai mult, nici mai puțin, că ar închide ziarele din România „și ar arunca cheia”.

Claudia Guțulescu, o femeie care lucrează în industria ospitalității din Anglia, spune că ziarele aberează atunci când scriu despre criza din Marea Britanie. Ea spune că nu există așa ceva și că ultimul articol apărut în România, preluat de altfel din presa britanică, în care se arată că tot mai mulți oameni stau la coadă la băncile de alimente, nu este real.

Ea arată că în Marea Britanie este, de fapt, o criză a forței de muncă și că la compania unde lucrează se fac angajări pe toate posturile „de la management de top la posturi de curățenie unde nici măcar nu cerem engleza”.

Românii fug cât mai departe de Caracal: «Am plecat la Londra pentru viaţa copilului meu»

Mai mult, ea spune că în magazine se găsesc de toate, nu lipsește nimic, iar salariile au crescut, ceea ce, în opinia ei, arată prosperitatea din Regatul Unit.

Despre criza benzinei, ea spune că a fost „criza prostului” vreme de o săptămână, în care „toți speriații au început să meargă doar pe plin în loc de pe sfert cu să zicem că mergeau până atunci”.

„Nu înțeleg satisfacția asta prosteasca de a minți ca e foarte rău prin alte părți, de a inventa catastrofe”, scrie Guțulescu.

„Nu e, băi “ziaristilor”! Stați liniștiți, noi suntem bine”, conchide aceasta.


…Româncă din Marea Britanie: „Aș închide majoritatea ziarelor din România. Scriu A-BE-RA-ȚII!…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]
Exit mobile version