Menu
in

Românca proxenetă din Marea Britanie câștiga 250.000 de lire pe an din exploatarea conaționalelor

* Români în UK * Româncă proxenetă în Marea Britanie, condamnată * O româncă din Marea Britanie a fost condamnată pentru proxenetism. Împreună cu partenerul ei britanic, ducea o viaţă de lux. Câștiga 250.000 lire pe an din exploatarea unor conaționale.

Româncă proxenetă în Marea Britanie, condamnată

Catalina Cojocaru și Jamie Dunn,

O româncă şi iubitul ei englez au fost condamnaţi la închisoare de către Tribunalul Northampton. Cei doi, împreună cu fratele româncei, racolau zeci de tinere din România, le puneau să se prostitueze şi le luau jumătate din încasări.

Cătălina Cojocaru şi Jamie Dunn, partenerul său, câştigau în medie 250.000 de lire pe an din exploatarea prostituatelor românce în Marea Britanie, scrie Daily Mail. Cei doi erau ajutaţi de către Andrei Cojocaru, fratele ei, şi îşi afişau ostentativ luxul, punând constant pe reţelele de socializare poze din destinaţii de lux, inclusiv cu câteva luni înainte de condamnare.

Condamnați la închisoare

Româncă proxenetă în Marea Britanie – Judecătorii din Northampton au condamnat-o pe Cătălina Cojocaru la trei ani şi nouă luni de închisoare, iar pe Jamie Dunn la patru ani şi nouă luni de închisoare. Andrei Cojocaru a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, plus 150 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Andrei Cojocaru, un an cu suspendare

Cătălina Cojocaru era şefa prostituatelor, era zilnic în contact cu ele şi avea evidenţe cu toate încasările din prostituţie ale fiecărei zile. Probele strânse la dosar au arătat, conform Daily Mail, faptul că prostituatele române câştigau până la 1.640 de lire pe zi, sume din care Cătălina Cojocaru şi Jamie Dunn au luat 50% în perioada noiembrie 2015-ianuarie 2017. Cătălina Cojocaru forţa femeile să lucreze ore în şir, în timp ce ea cheltuia banii obţinuţi pe un trai de lux.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]
Exit mobile version