Restul banilor au venit din proiecte de design, puse la cale în timpul facultăţii. Carmen a început cu un proiect de îmbunătăţire a aparatelor auditive pentru care a primit oferte de la firmele de profil, Iulian a conceput vagoane pentru o companie de trenuri, iar Edu o staţie spaţială pentru NASA. Când a venit timpul pentru stagiile de practică, toţi trei au primit oferte din Italia.
S-au întors apoi la Londra, unde şi-au continuat iniţiativele creative.
La 25 de ani, Iulian se află deja pe culmile succesului datorită invenţiei sale cu totul speciale: farfuria inteligentă, creată cu ajutorul tehnologiei de scanare din aeroporturi: odată aşezate ingredientele în farfurie, aceasta le poate spune utilizatorilor dacă se potrivesc între ele, înainte de a se apuca de gătit. Acest proiect a ajuns printre primele 10 dintr-un total de 1600 care au participat la un concurs organizat de o multinaţională şi i-a asigurat tânărului notorietatea în domeniu, fiind acum vânat de unul dintre cei mai importanţi producători de telefonie mobilă, care îl vor pentru a crea o nouă gamă de smartphone-uri.
Carmen lucrează acum la un proiect foarte ambiţios: trebuie să realizeze designul pentru viitorul centru comercial din Abu Dhabi şi a fost angajată de una dintre cele mai importante firme de design din Londra.
Edu s-a apucat de design de jucării. După ce a realizat un model care s-a vândut în sute de mii de exemplare, acum lucrează la o nouă gamă, ce va fi expusă la cel mai important târg de jucării din lume. Atingerea performanţei a însemnat multă munca; petru a crea maşinuţe ecologice, Edu a studiat psihologia copiilor şi a părinţilor şi a ajuns chiar şi în China, pentru a vedea cum se taie bambusul pe care îl folosea în creaţiile sale.
Cei trei locuiesc acum în centrul Londrei şi se bucură de succes, după ce au schimbat, de-a lungul timpului, 3 ţări şi 6 oraşe, pentru ca în final să rămână tot împreună, tot o echipa.
Sursa: Ziarul Financiar