in ,

Vagoanele de metrou din Londra sunt în continuare arhipline dimineața. „Suntem ca niște nenorocite de sardine!”

Oamenii care continuă să călătorească cu metroul din Londra către locurile de muncă sunt îngroziți de ceea ce se întâmplă în trenurile care sunt încă arhipline dimineața.

Chiar dacă este a treia zi a blocării impuse de guvernul britanic, oamenii care merg încă la locurile de muncă dimineața sunt în pericol de a contracta coronavirusul și de a-l transmite mai departe, în familie. Printre ei se află mulți lucrători NHS care trebuie să ajungă în punctele cheie ale luptei cu virusul.

Imagini șocante cu vagoane și platforme pline de oameni au apărut încă de a doua zi după anunțarea restricțiilor de către premierul Boris Johnson.

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că există un număr insuficient de trenuri pentru a transporta oamenii care trebuie meargă la serviciu, inclusiv medici și personal medical.

Criza coronavirus: În Marea Britanie s-au înregistrat mai puține decese decât în ziua precedentă. Numărul morților a ajuns la 465

Oamenii îl acuză acum pe primarul Londrei, Sadiq Khan, pentru că a redus numărul trenurilor și a închis 40 de stații. „Nu este de mirare că țara nu ia acest lucru în serios atunci când în metroul din Londra încă suntem ca niște nenorocite de sardine”, a spus unul dintre călători pe Twitter.

De cealaltă parte, primăria spune că unul dintre oameni care lucrează la metrou se află în autoizolare.

Metrourile din Londra, arhipline în prima zi a interdicțiilor anunțate de Boris Johnson

„Suntem atacați indiferent de ceea ce face”, a spus un mecanic de metrou din Londra. „Cei mai mulți dintre noi avem familii și, pentru că persoanele care ar trebui să se afle în carantină sau să practice distanțarea socială nu respectă normele, suntem expuși la virus. Cădem ca muștele.”

Potrivit Mail Online, pe unele linii de metrou circulă în prezent doar un tren la fiecare 20 de minute, la orele de vârf, când ar trebui să fie un tren la 3-5 minute pentru a nu se provoca înghesuială în vagoanele care au fost numite „capcane mortale” și pe platforme.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Medic disperat din România

Medic disperat din România: „Mi-am cumpărat mască de protecție pentru zugravi, de la un magazin de bricolaj. Va fi jale pe litoral”

News Alert! Român infectat cu coronavirus, decedat în Marea Britanie