Menu
in

Liviu Dragnea a fost ELIBERAT. „Mă consider deținut politic” „Au fost 2 ani și 2 luni de chin și suferință”

Liviu Dragnea a fost eliberat azi, 15 iulie, din Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD fusese încarcerat din 27 mai 2019, după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Dragnea fost pus în libertate, după ce a stat 2 ani și 2 luni în închisoare. La Penitenciarul Rahova au venit iubita acestuia, Irina Tănase, dar și câțiva susținători, care au strigat „Libertate”.

„A fost o perioadă de 2 ani și 2 luni de chin și suferință, abuzuri și umilință”, a susținut Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare, potrivit HotNews.

Fostul lider al PSD, care are din nou mustață, a ieșit din penitenciar îmbrăcat într-o cămașă albă. El le-a spus jurnaliștilor că a fost o perioadă de suferință și că se consideră „deținut politic”.

Dragnea a lansat atacuri la adresa actualei puteri, dar și a PSD, pe care îl consideră un „partid praf”. La un moment dat, el s-a oprit din declarații, întrebând: „Unde e Irina?”.

„A fost o perioadă de 2 ani și 2 luni de chin și suferință, abuzuri și umilință. Cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici”, a declarat Dragnea la ieșirea din penitenciar.

Parlamentul României a respins proiectul lui Dragnea. Aurul BNR rămâne la Londra

„(…) Era o țară prosperă, astăzi este o dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare. Este amanetat viitorul României cu asemenea datorii”, a mai spus acesta.

„Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi se s-a cerut insistent să îmi recunosc vinovăția, ceea ce eu nu am acceptat. Din păcate nu există opoziție, PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Potrivit DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a menținut ilegal în posturi două angajate – Adriana Botorogeanu și Anisa Niculina Stoica. Cele două nu s-au prezentat la serviciu și nici nu au prestat vreuna dintre activitățile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfășurându-și de fapt activitatea la sediul PSD Teleorman, spune DNA.

Conform procurorilor, Dragnea a determinat-o pe Stoica să se angajeze și să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influența pe care o avea în calitate de președinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu și Anisa Niculina Stoica să fie menținute în funcție la DGASPC Teleorman.


Liviu Dragnea a fost ELIBERAT. „Mă consider deținut politic” „Au fost 2 ani și 2 luni de chin și suferință”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version