Menu
in

Televiziune rusă: „Două rachete vor ateriza instantaneu, una la Londra și alta la Washington”

 Știri Marea Britanie – Avertisment nuclear pentru Londra – Televiziunea rusă difuzează o avertizare de rachete nucleare pentru SUA și Marea Britanie.

Avertisment nuclear pentru Londra

O televiziune rusă a avertizat asupra lansării unor rachete nucleare către SUA și Marea Britanie. Comentatorul a avertizat că dacă situația de la cea mai mare centrală nucleară din Europa va degenera, atunci Rusia trebuie să fie pregătită să lovească nuclear cele două state.

În ultimele zile sunt mai multe tensiuni în special din cauza bombardamentelor de la centrala Zaporojie. Sunt multe acuzații de ambele părți. Cele două forțe beligerante se acuză reciproc de bombardamente.

Rusia amenință din nou Marea Britanie cu bombe nucleare: „Vă distrugem în 3 minute”

Rachete nucleare din Rusia către SUA și Marea Britanie

Un comentator de la o televiziune rusă a făcut cea mai recentă amenințare nucleară, spunând că ar trebui să fie lansate rachete în SUA și Marea Britanie. Comentariul a venit în timp ce soarta centralei nucleare Zaporojie era discutată în ediția de luni a revistei Vremya Pokazhet (Timpul va spune) de pe Primul Canal al Rusiei.

„Dacă, Doamne ferește, centrala nucleară Zaporojie este avariată și are loc un dezastru, două rachete vor ateriza instantaneu în centrele voastre de decizie”, a spus panelist Yuri Kot, „una la Washington și alta la Londra”.

https://mobile.twitter.com/francis_scarr/status/1556701053978034177

Videoclipul a fost postat pe Twitter de Francis Scarr de la BBC Monitoring, care a scris: „Pentru cei dintre voi poate îngrijorați de absența amenințărilor recente cu rachete nucleare la TV de stat rusă, a existat una nouă astăzi”.

Delir la o televiziune din Rusia: „Avem arme nucleare să distrugem toate țările NATO”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version