in

Rusia amenință din nou Marea Britanie cu bombe nucleare: „Vă distrugem în 3 minute”

Rusia amenință din nou Marea Britanie cu bombe nucleare: „Vă distrugem în 3 minute”

Un apropiat al lui Putin amenință că Rusia va lansa bombe nucleare în Marea Britanie, pe care, susține el, o va distruge „în 3 minute”.

De asemenea, Finlanda, țară pregătită să adere la NATO, va fi distrusă în zece secunde, s-a lăudat vicepreședintele comisiei de apărare a Dumei, Aleksii Zhuravliov.

Amenințările oficialului rus semnalează frustrări față de felul în care se desfășoară invazia Ucrainei, dar și față de candidatura Finlandei la NATO.

Rusia a întrerupt furnizarea de energie electrică către Finlanda, sâmbătă dimineață (14 mai). Țara nordică importă 10% din electricitate din Rusia. Fluxurile de energie către Finlanda s-au oprit, deoarece importatorul de stat nu a primit plățile necesare, arată Daily Mail.

„Din păcate, suntem forțați să remarcăm că pentru volumele care au fost vândute pe bursa Nord Pool din 6 mai, fondurile nu au fost încă creditate în contul nostru bancar”, a arătat RAO Nordic.

În Finlanda există suficientă energie electrică chiar și fără importuri din Rusia, potrivit Fingrid Oy, care operează sistemul de transport al țării. Aceste fluxuri au reprezentat recent aproximativ zece la sută din consum, se arată într-un comunicat.

Marea Britanie avertizează: Bombardierele nucleare ale lui Putin zboară deasupra Mării Negre

Zhuravliov a declarat că „dacă Finlanda vrea să se alăture acestui bloc, atunci scopul nostru este absolut legitim – să punem la îndoială existența acestui stat. Acest lucru este logic.”

„Dacă Statele Unite ne amenință statul, este bine: aici este Sarmat [racheta Satan-2] pentru voi și veți fi cenușă nucleară dacă credeți că Rusia nu ar trebui să existe. […] Și Finlanda spune că este una cu SUA. Ei bine, stați la coadă. Finlandezii în general ar trebui să fie recunoscători Rusiei pentru statutul lor, pentru faptul că Finlanda există ca țară”.

Putin pregătește bombe nucleare la Kaliningrad

Întrebat dacă Rusia va duce arme nucleare la granița cu Finlanda, el a spus: „Pentru ce? Nu avem nevoie. Putem lovi cu un Sarmat din Siberia și putem chiar să ajungem în Marea Britanie. Și dacă lovim de la Kaliningrad… timpul de atingere a vitezei hipersonice este de 200 de secunde – așa că mergeți mai departe, băieți. La granița cu Finlanda nu vom avea arme strategice, ci de clasă Kinjal, una care va ajunge în Finlanda în 20 de secunde, sau chiar 10 secunde”.

El a subliniat că Rusia își va întări masiv forțele militare de pe flancul vestic. Oficialul a declarat că Finlanda este provocată să adere la NATO de Statele Unite și Regatul Unit. „Finlandezii nu au nimic de împărțit cu noi. Ei primesc mai mult de 90% gaz, cherestea și multe altele de la noi. Cine are nevoie de luptă în primul rând? Finlandezii? Nu le este frică că Rusia îi atacă. Desigur, mai devreme sau mai târziu americanii îi vor forța să facă asta”.

Întrebat despre țările baltice Lituania, Letonia și Estonia, el a spus că Rusia le va zdrobi atunci când va fi necesar. „Sunt la fel de urâte ca niște insecte împuțite. Dar vor trebui zdrobite atunci când este necesar. Acum insecta este mică și mirositoare”.


Rusia amenință din nou Marea Britanie cu bombe nucleare: „Vă distrugem în 3 minute”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Cetățenii ruși, sfătuiți să evite călătoriile în Marea Britanie

Cetățenii ruși, sfătuiți să evite călătoriile în Marea Britanie

Marea Britanie anunță că Belarus se pregătește de război cu Ucraina

Marea Britanie anunță că Belarus se pregătește de război cu Ucraina