in

Britanicii nu ar vota cu Merkel din cauza aspectului său fizic

Angela Merkel nu ar putea fi vreodată aleasă în Marea Britanie din cauza aspectului fizic, crede Andrew Marr, jurnalist BBC şi comentator politic.Acesta a afirmat însă că o admiră pe Merkel pentru faptul că nu îi pasă de felul în care arată cancelarul german. „Apreciez faptul că nu îi pasă de imaginea ei… Când l-a întâlnit pe Tony Blair i-a spus acestuia „Nu am nici carismă, nici abilităţi de lider”, spune Marr, citat de Huffington Post.

Noi (britanicii – n.red.) nu am putea alege niciodată un om ca acesta. Uitaţi-vă ce greutăţi a avut Theresa May (ministrul de Interne – n.red.), care a fost atacată pentru că ar fi prea dură şi insuficient de sexy”, mai crede jurnalistul, care lucrează în prezent la realizarea unui documentar despre cancelarul german.

Potrivit ultimelor sondaje, la alegerile parlamentare din 22 septembrie, Angela Merkel nu va obţine majoritatea alături de aliatul liberal, care a înregistrat o scădere a intenţiei de vot.

Majoritatea germanilor o doresc însă în continuare pe Merkel în funcţia de cancelar, ea fiind creditată cu 53% din voturi, faţă de 26% care doresc un guvern condus de Peer Steinbruck, candidatul social-democrat.

Sursa: ziare.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scoțienii, mai deschiși în problema imigrației

Românii din Italia protestează pentru Roșia Montană: “Ținem la țara noastră și la viitorul ei” (VIDEO)