Menu
in

Londra, coadă de 30 de ore pentru a vedea sicriul Reginei. Măsuri de siguranță ca la aeroport

 Știri Marea Britanie – Coada la sicriul Reginei ar putea dura până la 30 de ore, avertizează autoritățile. Cei care vor să vadă sicriul reginei în Westminster Hall sunt avertizați cu privire la posibile cozi peste noapte din cauza numărului mare de oameni care doresc să aducă un omagiu celui mai longeviv monarh al Marii Britanii. Oamenilor li se spune să se aștepte că vor trebui să stea în picioare potențial 30 de ore, cu puține șanse să se așeze, deoarece cozile se vor mișca continuu.

Coada la sicriul Reginei durează 30 de ore

Timpul de așteptare este probabil să dureze ore și oamenii sunt sfătuiți să poarte îmbrăcăminte adecvată condițiilor meteorologice și să aducă mâncare și lichide.

Alte lucruri esențiale pe care li se recomandă oamenilor să le aducă cu ei includ medicamente și un încărcător portabil pentru telefonul mobil.

În zonă sunt închise drumuri și au fost emise avertismente pentru întârzieri în transportul public pentru oricine se îndreaptă spre evenimentul istoric.

Șefii de la Whitehall, responsabili cu logistica pentru veghea istorică de cinci nopți, au estimat că numărul celor care vor participa ar putea fi aproape de numărul celor care au vegheat după moartea Papei Ioan Paul al II-lea.

Măsuri de securitate

Coada la sicriul Reginei ar putea dura până la 30 de ore – De asemenea, vizitatorii ar trebui să se aștepte la o securitate similară cu cea de pe aeroporturi și pot aduce cu ei doar o geantă mică de persoană cu o singură deschidere sau fermoar.

Flacoane sau sticle de apă – cu excepția sticlelor cu apă limpede și a florilor sau a altor obiecte de omagiu (numai florile trebuie duse în zona dedicată din Green Park) nu trebuie aduse la „Queen’s lying in state”, scrie MyLondon.News.

Nici obiectele ascuțite, inclusiv cuțitele, echipamentul de apărare personală sau armele, spray-urile de vopsea, lacătele, lanțurile, echipamentele de alpinism și orice obiecte periculoase, artificiile, petarde de fum sau alte obiecte care ar putea provoca deranjamente sau zgomot, frigidere, coșuri, saci de dormit și alte echipamente de camping sau cărucioare nepliabile.

Vizitatorii sunt sfătuiți să rămână tăcuți după ce intră înăuntru, din respect și să se îmbrace corespunzător – inclusiv să evite hainele „cu sloganuri politice sau ofensive”, deoarece astfel de articole sunt interzise.

Vizitatorilor li se va cere să-și închidă telefonul sau să facă ca acesta să fie în modul silențios, astfel încât zgomotul să fie redus la minimum. Folosirea telefoanelor mobile în interiorul zonei de securitate sau a Palatului Westminster este interzisă – precum și filmarea și fotografiatul.

Expunerea sicriului începe miercuri, 14 septembrie, la ora 17:00 și va dura până luni, 19 septembrie, la ora 6:30.

Sicriul va fi accesibil publicului din Londra timp de patru zile înainte de înmormântare, oamenii vor putea trece pe lângă sicriu și vor putea să-și aducă omagiu în tăcere. 

Accesul publicului va fi disponibil 23 de ore pe zi pe parcursul celor patru zile, iar în a 10-a zi după moartea ei, vor avea loc funeralii de stat la Westminster Abbey.

Inițial s-a estimat că 40.000 de oameni se vor prezenta în fiecare zi pentru a-și aduce omagiile. Dar șefii de la Whitehall responsabili de logistică pentru veghea de cinci nopți au estimat de atunci că milioane de oameni ar putea participa în fiecare zi.

Moartea Reginei a fost o surpriză: cu două zile înainte a primit-o pe Liz Truss. „Șoc uriaș pentru națiune și pentru lume”

Transportul va fi foarte aglomerat

Transport for London a sfătuit oamenii să verifice înainte de a călători la evenimentele memoriale. Andy Byford, Comisarul pentru Transporturi al Londrei, a declarat: „Gândurile noastre sunt la Majestatea Sa Regele și la toți membrii Familiei Regale după moartea Majestății Sale Reginei. Se așteaptă să-și croiască drumul mii de oameni din toată Marea Britanie și nu numai.

Colaborăm cu partenerii noștri pentru a menține orașul în mișcare fără probleme și pentru a ne asigura că toți cei care intenționează să participe la evenimentele memoriale pot face acest lucru în siguranță.

„Drumurile și transportul public din centrul Londrei vor fi foarte aglomerate, așa că îi sfătuim pe toți să acorde mult timp suplimentar pentru călătoriile lor și să evite conducerea acolo unde este posibil.

Toți londonezii și vizitatorii capitalei în următoarele zile ar trebui să verifice înainte de a călători folosind cele mai recente informații de călătorie în timp real, care sunt disponibile în aplicația noastră TfL Go și pe tfl.gov.uk.”

Degetele lui Charles ridică întrebări – este bolnav? „Medicamentele pot ameliora durerea”. Ce sunt „degetele de cârnați”

Regina Elisabeta a II-a a murit. Scholz: „A fost un model de urmat și inspirație pentru milioane de oameni din Germania”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version