in

Femeie violată în grup de trei români din estul Londrei care au luat-o în mașină în timp ce mergea singură prin Cambridge

Florin Buti a fost condamnat la 8 ani și patru luni închisoare

O femeie a fost violată în grup de trei români din Londra, după ce au luat-o într-o mașină în timp ce ea mergea singură prin Cambridge. Florin Buti a fost condamnat la peste opt ani de închisoare la Peterborough Crown Court în 11 aprilie. După ce a agresat-o pe victimă, a folosit cardul ei bancar furat la o benzinărie în drum spre casă.

O femeie a fost violată în grup de trei români din Londra

Buti, de 19 ani, din Ridgwell Road, Canning Town, se afla cu alți trei români în centrul orașului Cambridge la primele ore, în februarie 2022, când au văzut-o pe victimă mergând singură și au luat-o într-o mașină înainte de a conduce la un loc retras, o locație în afara orașului. Buti – alaturi de Florin Sardaru si Carlos Sali – a violat-o, apoi a condus-o înapoi în oraș. Al patrulea bărbat nu a fost implicat în viol.

Winchester: șofer de taxi român, acuzat că a violat o clientă după ce aceasta a adormit

În timp ce victima a contactat poliția, Buti i-a folosit cardul bancar la o benzinărie din Londra. O investigație efectuată de Cambridgeshire Constabulary a dezvăluit imagini CCTV ale mișcărilor grupului – descrise ca fiind „prădătoare” – înainte de atac.

Sardaru și Sali și-au recunoscut faptele

Ofițerii au urmărit apoi mașina până la o adresă din Londra, unde au descoperit că fusese vândută în câteva ore de la comiterea infracțiunii. Poliția a confiscat vehiculul și au fost recuperate probe esențiale, permițându-le să-i pună sub acuzare pe toți cei trei infractori. Al patrulea bărbat a fost arestat și ulterior eliberat fără acuzații, potrivit MyLondon.news.

Sardaru, 27 de ani, și Sali, 19, ambii din Shrubland Road din Hackney, au fost condamnați la 12 ani și patru luni, respectiv șapte ani și 11 luni după ce au recunoscut violul în prima zi a procesului lor, în noiembrie 2022.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]

Marea Britanie introduce schimbări uriașe pentru călători

Publicațiile europene din Marea Britanie se unesc într-o campanie de informare despre alegerile parlamentare europene