Menu
in

Noua statuie a Prințesei Diana, desființată de critici: „O prostie fără spirit”. „O bucată de kitsch cu tentă sovietică”

Noua statuie a prințesei Diana de la Palatul Kensington este desființată de critici.

Unii dintre aceștia spun că grupul statuar arată ca „un altar incomod, lipsit de viață” sau că este „o prostie fără sens”.

Potrivit Daily Mail, unii au spus că sculptorul Ian Rank-Broadley a făcut-o „să pară morocănoasă”, iar opera sa „nu surprinde magia” prințesei.

Un realizator radio a spus, la câteva ore de la dezvelirea statuii că seamănă mai degrabă cu Ken Barlow, actorul care întruchipează personajul Corrie în serialul britanic Coronation Street.

Criticul de artă Alastair Sooke a scris în The Telegraph că statuia pare „mai puțin Madonna, mai războinică, într-o bucată de kitsch cu o tentă sovietică”.

Prinții Harry și William au dezvelit împreună statuia Prințesei Diana. Mama lor ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie. Cei doi aproape nu și-au vorbit în ultima vreme

„Cu umeri largi, cu șolduri subțiri, cu ochii îngustați, cu cămașa desfăcută în mod sfidător, Diana este combativă și conflictuală, nu maternă”, a continuat acesta.

El a adăugat: „În loc de câini sau căprioare care se scutură la picioarele ei, ea are trei copii urâți – transformând ansamblul, dintr-o lovitură, într-un kitsch pur. Există și o atmosferă ușor sovietică în grup.”

Prinții William și Harry au dezvelit ieri, 1 iulie, statuia mamei lor, în ziua în care Lady D ar fi împlinit 60 de ani.


…Noua statuie a Prințesei Diana, desființată de critici: „O prostie fără spirit”. „O bucată de kitsch cu tentă sovietică”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version